HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
SuperSkrull:
--- Idézetet írta: Feast4 - 2020. Szeptember 21., 13:53:29 ---Emlékeztek amikor Hatlövet egyedül megette a vezér osztagát élükön Optumissal.
--- Idézet vége ---
Ez melyik rész?
Szerintem inkább az írók már maguk sem tudják eldönteni, hogy ki milyen erőt képvisel...
Farek:
Nem nagy cucc. Én is öltem már meg 3003 botot, még többet is. Darabokra törtem őket és jól alágyújtottam nekik. Kiváló szalonnasütés lett belőle... :hehe:
Intruder:
És az a történet, amikor Fekete Árny egymaga megölt 3003 botot? Azért az egy kicsit már durva.
KiD:
Szerintem kicsit túlspilázzátok a hatos fázisú robotokat. Én inkább úgy képzelném el őket, mint a Tigris tankokat. Nagy előny volt a németeknek, hogy rendelkeztek velük, de nem nyerték meg nekik automatikusan a csatákat. Ugyanez a G1-ben az óriásrobotok voltak. Mindenki betojt, ha meglátott egyet, de önmagukban nem döntötték el a háborút. A Roncsolók leverték Overlordot, az álca Igazság Divízió meg kicsinálta Fekete Árnyat. Hány robot alkotja ezt a két csapatot? Hat-hat?
zoz:
És itt ismét visszakanyarodnék az állandó jellegű vesszőparipámra, Portyázóra, ami már biztosan idegesítő lehet :)
Miért kell eliténi Portyázót, hogy meg akarta ismerni a hatos fázisos robotok titkát, illetve kifejleszteni az autobot verziójukat?
Amíg csak az Álcák rendelkeznek ilyen szuperharcosokkal, addig az Autobotok ügye halálra van ítélve.....
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése