HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (146/1242) > >>

Intruder:
Aki látta a Beast Wars-t az érteni fogja. :D

Intruder:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2020. Szeptember 21., 13:53:29 ---Az valóban érdekes, hogy amikor kb. legyőzhetetlen volt, miért nem ette meg a teljes autobot haderőt, de ez már részletmatek.

--- Idézet vége ---
Ugye, hogy furcsa? Nem értem, hogy Costa mit gondolt, amikor ennyire felturbózta Megát, aztán meg csak odaadta az Autobotoknak. Biztos, hogy a saját írói csapdájába esett, hogy túl OP-re alkotta meg az új testét és nem tudott vele mit csinálni. :/

--- Idézetet írta: Feast4 - 2020. Szeptember 21., 13:53:29 ---Egyébként Overlord beültetésénél is emlegették, hogy az unitrium beültetés akár halálos is lehet. Gondolom ezért nem is vállalta be Megatron.

--- Idézet vége ---
Ja ezt nem tudtam, hogy halálos. Így már könnyen érthető, hogy miért nem csinált magából hatos fázisost.
Azért is merűlt fel bennem ez a kérdés, mert ha egy olyan faj tagja (és vezetője) lennék, ahol a folyamatos testmódosítás (és upgrade-olás) erősebbé és legyőzhetetlenné tenne, akkor én tuti élnék vele, azért, hogy nálam ne legyen senki se erősebb. Hogy minden tudás és erő az én testemben összpontosuljon. Láttátok az Cameron Alittáját? Abban is pont erre törekedtek páran, főleg az az óriás az acél csáp karokkal.

grey gargoyle:
Végigolvastam a pusztítást újra, mert nem emlékeztem már rá, hogy mit alkotott benne Hatlövet. Ott végül ölre ment Optimuszal, de nem derült ki melyikük győzne, csak annyi, hogy kemény falat lenne Optinak is, aztán visszahívta Megatron. A Jazz meg Portyázó szintű robikat persze kisujjal elintézi, de a fővezér már nem ez a kategória volt.

SuperSkrull:
Köszönöm!

daniel86:
A Pusztításban van ez a rész. Mondjuk az erőviszonyok nem épp kiegyenlítettek. Szerintem, ha Megatron nem hívja vissza Hatlövetet Optinak ott és akkor kaputt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése