HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Február 09., 19:59:40 ---Vicces, hogy mindenki Röptűzről Égi Tűzről beszél, de a Szerkesztett Horog jelenlétét senki sem említette idáig. :)
--- Idézet vége ---
Jaj, te kis szemfüles! :D Mondjuk azt, hogy ő nem Horog, hanem Harag, Sokkoló régi szobatársa, és iránta való tiszteletből formázta meg később a Földön Sokkoló az ismert szerkesztettet. Így már jó? :D
Egyébként ezért is akartam volna megvárni a TP-t, hogy abban hátha javítják, de ha már elkészült, gondoltam, minek várni... :)
keildavid:
Transformers - Titkok és hazugságok 1.: Köszönöm ezt a remek TF képregényt! :worship: :worship:
Jól kezdődik ez a TF részleg.
Ebbe a részbe is vannak sok érdekes dolgok, amikről nem is lehetett tudni(ha nem számoljuk vele a Dreamwave és IDW-féle történeteket). Bár volt benne néhány dolog, ami bakinak számít. Pl. Légi Tűz(későbbiekben Röptűz) Dinobotok találkoztak vele, évekkel később ott mintha nem emlékeztek rá, hogy jé, hiszen ő volt az, akit legyőztek.
Pengeél találkozott Megatronnal, de eredetibe mintha nem így volt. Ha jól láttam, ebbe a részbe inkább az Álcákon volt nagyobb hangsúly, az Autobotok meg kevesebbet voltak benne(A Dinobotokat és Kiütő/Visszaütő Autobot-Álca ügynököt leszámítva).
De pont ez a jó a Simon Furman-féle Transformersben. Kár, hogy nem sok ilyen képregények vannak mostanában tőle(James Robert és John Barber szerzőkön kívül). Persze vannak más Simon Furman képregények. Pl. az említett régi UK sorozat a 80-as évekből. :cool:
Intruder:
Vicces, hogy mindenki Röptűzről Égi Tűzről beszél, de a Szerkesztett Horog jelenlétét senki sem említette idáig. :)
zoz:
Ha jól emlékszem, a Marvel Uk egyik részében is előkerül ez a névlopás téma. Ezek nálunk nem jelentek meg.
De nem emlékszem pontosan, hogy mi lett a magyarázat.
dark-BuB:
Sziasztok!
Ezer hála, hogy újabb TF képregény került ki :worship: , és pont ez, ez baromi érdekesen indult, eléggé kíváncsi lettem rá, amikor a 0. részt olvastam.
Reméljük nem kell olyan sokat várni a kövi részre ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése