HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (132/1242) > >>

Intruder:
Vicces, hogy mindenki Röptűzről Égi Tűzről beszél, de a Szerkesztett Horog jelenlétét senki sem említette idáig. :)

zoz:
Ha jól emlékszem, a Marvel Uk egyik részében is előkerül ez a névlopás téma. Ezek nálunk nem jelentek meg.

De nem emlékszem pontosan, hogy mi lett a magyarázat.

dark-BuB:
Sziasztok!
Ezer hála, hogy újabb TF képregény került ki  :worship: , és pont ez, ez baromi érdekesen indult, eléggé kíváncsi lettem rá, amikor a 0. részt olvastam. 
Reméljük nem kell olyan sokat várni a kövi részre  ;D

elwood:
Hehe, no igen, ez egy másik szép történet, amivel még adósok vagyunk. Furman még a '80-asokban, mikor a brit Marvel-képregényeket írta, minden bizonnyal hozzáfért valamennyire gyártási infókhoz. Innen tudhatta, a Swoop (Roham) neve első körben Divebomb (Lecsapó) lett volna. Miután kiderült, hogy egy rivális predakon sas kapta meg végül ezt a nevet, annyira megtetszett neki, hogy "ellopta" a dinobot nevét, hogy ebből egy történet is írt kettejük rivalizálásáról. Ez a sztori időben még a kibertroni harcokig nyúlik vissza, amikor is a "lopás", ezért van, hogy Mogorva nem tudja, milyen néven is szólítsta a harcosát.

Ha jól emlékszem, ezt a poént egyébként Furman elsütötte a Dreamwave sorozatban a Belső háború Sötét kor c. 2. sorozatában is, mintha akkor is szóba került volna. :)

grey gargoyle:
Mindenképpp nagy köszönet, hogy olvashattuk Magyarul.
Nekem pont hogy másik névvel kapcsolatban merült fel kérdés, hogy Roham neve miért lett Lecsapó? Nem tudtam róla, hogy neki volt más neve, Sludge meg Slag nevéről tudtam, hogy valami jogi vita miatt változott párszor.
Az nagyon badass volt, hogy láthattuk végre a dinobotok cybertroni formáját.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése