HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (130/1241) > >>

Intruder:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2021. Február 10., 17:28:13 ---Hol volt benne horog? Nem szúrtam ki.

--- Idézet vége ---
Ott van Égi Tűz mögött, csak G2-es sárga/lila színekben:

keildavid:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2021. Február 10., 17:28:13 ---A dinóbotok meg biztos azért nem ismerték fel röptüzet, mert csak pár percig látták, akkor is csak repülő formájában.

--- Idézet vége ---
Ebbe van valami logika, hogy tényleg amiatt van. Bár Roham említette a Légi Tűz nevet, persze kérdőjellel a végén.

A Deluge(Özönvíz) karakteren én meglepődtem, hogy benne volt. Bár eredetileg nem szerepelt a régi sorozatban, mivel ő egy új karakter.

grey gargoyle:
Hol volt benne horog? Nem szúrtam ki.
De mást igen, csak nem írtam. pl fura volt elsőre, hogy amikor észlelőért jönnek a végén, akkor Mucsai meg Deltás is ott vannak, de gondolom az még nem a bárka volt csak egy mentőhajó.
A dinóbotok meg biztos azért nem ismerték fel röptüzet, mert csak pár percig látták, akkor is csak repülő formájában.

daniel86:
Sziasztok!
Egy kis  segítséget szeretnék kérni. A Dreamwawe féle TF képregényeknek mi az olvasási sorrendje? Anno, még a ComixArton beleolvastam, de az IDW vonal jobban beszippantott ;D.
Köszönöm!

Intruder:
"Ó Harag! Korodnak egyik legkivállóbb elméje voltál. Milyen kár érted. Haláloddal pótolhatatlan veszteség ért mindnyáj..na várj! Neked is kiszedem az agymodulodat."  :lol:
Érdekes még, hogy Furman, vagy Guido berakott egy G2-es robit is a tudós csapatba, akiről egy pillanatra azt hittem, hogy Délibáb az, de valójában Deluge (Özönvíz).

Amikor legutóljára néztem a tfwikis adatlapját ott még azt írták, hogy Sírató látta, ahogy a Raj megeszi őt a Kibertronon az Ongoing alatt. De azóta bővítették az adatlapját, szóval talán egy flashback erejéig, de még látni fogjuk az IDW-ben. Mindenesetre az én fanfict-emben Soki helyett ő Megatron (háború előtti háziorvosa) tudósa, aki a szabadidejében régészkedik a Kibertron felszíne alatt.
Amúgy mi az a TP?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése