HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1221/1241) > >>

Aldarion:
Egyetértek, én is hiányolom a Tf képregényeket, de én leginkább a Marveles számokat. Na jó azért a pszihopata bányászból a megalomán hódítóvá vedlő Megatron történetének is várom a folytatását... És bocs minden Mega-fantól...  

A Tf 2. moziról pedig annyit, hogy ha bejönne Sokkoló, nem látom akadályát, miért ne hozhatna egy újjáélesztő technikát magával, ami readybe vágná a nagy Megát is, és ezáltal kezdetét vehetné a jól ismert belső küzdelem. Sokkoló vs. Megatron. Szerintem látványos lenne. Mindenesetre forgatókönyv ide vagy oda, Baynek még nem láttam elcseszett filmjét, tehát az első rész után - én legalábbis bízom benne - kisujjból kirázza a Tf 2-őt, méghozzá nem is akármilyet. Ha látta valaki az extra dvd verkfilmjeit, az érti mire gondolok.

desert:
Nekem is Hans von Luck! De szerintem biztos dolgoznak rajta a srácok... Teljesen együtt érzek Veled. Megvettem a 2 TF könyvet, most azzal vigasztalom magam, amég nincs új képregény

Dark:
Nem tudom ki hogy van vele, de már TF hiányom van. Pontosabban Megatron:Eredet hiányom van. Plííííízzzz vmi infó-morzsát legalább....thx.

KiD:
Valaki meg tudná mondani, hogy a régi Comixartos hangulatjeleket hol tudnám fellelni a neten?

talgaby:
Főoldal, Figyelő alatti kép.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése