HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Warusz:
Csak szólnék, hogy a képregényneten már ki vannak írva a képregényes napok várható idő pontjai pontosabban a 15.képregény börze, és a 4.képregény fesztiválé .
A Zsák Matinét hol lehet nézni?
Warusz:
Én is Sokkolóra gondolnák inkább vagy mégott van Husáng, Menydörgés, Féreg még még 1-2 Álca pofa akik voltak pl képregényben 1 kevés vezéri szerepben.
desert:
Megkukkoltam az animated-et (már amennyi elérhető belőle). Hát igen... tényleg elég unreal, hogy Starscream elég hamar elkeni Prime száját, meg hazavág egy csapat autobotot (a Bay féle filmben Optimus asszem kevesebb mint 1 perc alatt nyisszantja le Bonecrusher fejét ). Igazából ami nagyon zavart az Optimus hangja volt. Jobban szólva a tónusa. Lehet, nagyon a Bay féle Prime-hoz vagyok szokva (szerintem azt kegyetlenül eltalálták, Megatronét meg méginkább), de nekem nagyon magasnak tűnt. Mindezek mellett meg lehet nézni, vannak benne jópofa részek. Nálam ez még a "megtartom, hátha egyszer majd előveszem" kategóriába esik
A nagyfilm folytatását a magam részéről nem szeretném ha elkapkodnák. Inkább legyen belőle később film, mint egy 2-3 hónap alatt összecsapott történetnélküli vacak. Sokkoló tényleg nem lenne rossz, legalább nem kéne valami isteni csodával visszakotorni Megatront (valóban nem lenne fair Jazzel szemben).
Sepi:
Én örülnék neki, ha új Álcák kerülnének bele a filmbe, például Sokkoló.
Warusz:
Ha Jazzt ki húzták, de Meget mégis fel élesztik valahogy a filmben akkor Bayra csúnyn fogok nézni.
Thy Kid and Elwood a infókat és az 1et értést .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése