HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Warusz:
Én is Sokkolóra gondolnák inkább vagy mégott van Husáng, Menydörgés, Féreg még még 1-2 Álca pofa akik voltak pl képregényben 1 kevés vezéri szerepben.
desert:
Megkukkoltam az animated-et (már amennyi elérhető belőle). Hát igen... tényleg elég unreal, hogy Starscream elég hamar elkeni Prime száját, meg hazavág egy csapat autobotot (a Bay féle filmben Optimus asszem kevesebb mint 1 perc alatt nyisszantja le Bonecrusher fejét ). Igazából ami nagyon zavart az Optimus hangja volt. Jobban szólva a tónusa. Lehet, nagyon a Bay féle Prime-hoz vagyok szokva (szerintem azt kegyetlenül eltalálták, Megatronét meg méginkább), de nekem nagyon magasnak tűnt. Mindezek mellett meg lehet nézni, vannak benne jópofa részek. Nálam ez még a "megtartom, hátha egyszer majd előveszem" kategóriába esik
A nagyfilm folytatását a magam részéről nem szeretném ha elkapkodnák. Inkább legyen belőle később film, mint egy 2-3 hónap alatt összecsapott történetnélküli vacak. Sokkoló tényleg nem lenne rossz, legalább nem kéne valami isteni csodával visszakotorni Megatront (valóban nem lenne fair Jazzel szemben).
Sepi:
Én örülnék neki, ha új Álcák kerülnének bele a filmbe, például Sokkoló.
Warusz:
Ha Jazzt ki húzták, de Meget mégis fel élesztik valahogy a filmben akkor Bayra csúnyn fogok nézni.
Thy Kid and Elwood a infókat és az 1et értést .
KiD:
Ezt most az oldalamról idézem, egyrészt mert lusta vagyok újra írni (ez pozitívabban úgy hangzik, hogy mert így praktikus), másrészt meg ugye egy kis önreklám.
Lorenzo di Bonaventura producer szerint a tervezett júliusi rajt előtt, június másodikán megkezdik a Transformers 2 forgatását. A bejelentés már csak azért is váratlan, mert az író sztrájknak nagyon hamar vége kellene lennie ahhoz, hogy ez megtörténhessen. Bonaventura szerint sincs egyelőre forgatókönyv, de mint mondta, Bay minden részletet kidolgoztat a forgatás elejéig, bár azért szeretne egy kicsit együtt dolgozni még az írókkal is a rajt előtt. Tehát két eset van. Vagy sztrájk ide, sztrájk oda, azért csak megvan már az a szövegkönyv, vagy a rendező tényleg csak a leadott történetvázlat alapján dolgozik a látványtervezőkkel, és a forgatókönyvet tényleg menet közben írják majd. Bay egyébként rengeteg robot ígér a folytatásra, méghozzá sok különlegeset is, Jazzt azonban kihúzta a listájáról.
http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
Annyi kommentem lenne hozzá, hogy a második eshetőség engem nagyon riaszt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése