HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1220/1241) > >>

desert:
Jaja, Starscream-re nagyon ráférne egy alapos pofagyalu  Ő még a decepticon-ok közt is patkány számba megy

Újraélesztő szerkezet??? Hmm, érdekes. Azt tuti megszereznék az autobotok is, és akkor végtelen ciklusba vágná magát a történet...

Warusz:
Nem tartom valószinüneg, hogy Sokkoló csak azért jönne, hogy helyre pofozza Megatront, hogy utána meg küzdhessen vele. Akkor már inkább meg vonja a vállát és áttveszi a helyét, persze elötte még talán Üstököst is meg ruházza kicsit.

Dark:
  Köszi. Nehéz várni, de megéri...

talgaby:
Nyugi, lesz TF-képregény, de most általánosabb szünetet tartunk. Azért a karácsonyi adag finoman is kitesz több, mint egy teljes havi normál adagot (és kaptunk rá tizedannyi hozzászólást). Februártól majd igyekszünk visszaállni a normál kerékvágásba. Addigra a honosítók vizsgái is lezajlanak már.

Aldarion:
Egyetértek, én is hiányolom a Tf képregényeket, de én leginkább a Marveles számokat. Na jó azért a pszihopata bányászból a megalomán hódítóvá vedlő Megatron történetének is várom a folytatását... És bocs minden Mega-fantól...  

A Tf 2. moziról pedig annyit, hogy ha bejönne Sokkoló, nem látom akadályát, miért ne hozhatna egy újjáélesztő technikát magával, ami readybe vágná a nagy Megát is, és ezáltal kezdetét vehetné a jól ismert belső küzdelem. Sokkoló vs. Megatron. Szerintem látványos lenne. Mindenesetre forgatókönyv ide vagy oda, Baynek még nem láttam elcseszett filmjét, tehát az első rész után - én legalábbis bízom benne - kisujjból kirázza a Tf 2-őt, méghozzá nem is akármilyet. Ha látta valaki az extra dvd verkfilmjeit, az érti mire gondolok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése