HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Zolta:
2 TF könyv?
Warusz:
Akkor dobjuk összeneki azt a jó forgató önyvet és jó pénzért adjuk el neki .
desert:
Szent igaz! A végén még összedobunk itt egy fasza kis forgatókönyvet, lehet a film laposabb lesz bár nem hiszem, Bay-nek tényleg jó filmjei vannak. 2009-re irja az IMDB a TF2-t... Remélem nem úgy lesz 2009, mintaz AVP Requiem 2007 karácsonyra.
Starcscream a film előzményeit leíró könyvben (ghosts of the past) is alakított. jól elpi***zza Blackout-ot, kiírt egy maréknyi embert egy űrhajóval és majdnem szegény Bumblebee is pórul jár vele, jóval többet szerepelt, mint a filmben vagy a TF könyvben. 210. oldalon tartok, és még egy betű sem volt róla, igaz most érkeznek Samék a S7 bázisra, ahol az Allspark van, úgyhogy nem soká megjelenik.
Aldarion:
--- Idézetet írta: desert ---Jaja, Starscream-re nagyon ráférne egy alapos pofagyalu Ő még a decepticon-ok közt is patkány számba megy
--- Idézet vége ---
Ezzel egyetértek. Az tuti Biztos, hogy hozta a formáját a moziban is. Időben olajra lépett a csatatérről.
--- Idézetet írta: desert ---Újraélesztő szerkezet??? Hmm, érdekes. Azt tuti megszereznék az autobotok is, és akkor végtelen ciklusba vágná magát a történet...
--- Idézet vége ---
Nem feltétlenül, mert én nem szerkezetre gondoltam, pusztán a technológiára, magára a tudásra. Sokkoló olyan kaliberű figura akiből kinézem ennek az ismeretnek a birtoklását, ráadásul nem egy könnyű ellenfél, hogy csak úgy megkaparintsák tőle.
Mindenesetre hozzáteszem, hogy a forgatókönyvről úgyis Michael Bay és az írók, döntenek, tehát a találgatások még elég koraiak... Mindenesetre én várom a folytatást.
Aldarion:
Asszem, félre lettem értve. Nem azért kellene érkeznie hogy megagyalja Megatront. Elég az, ha úgy véli, hogy Megatron jól szolgálná a céljait, az már más kérdés, hogy Megatron sosem bírta elviselni, ha ugráltatták. Előbb-utóbb mindíg elfogyott a türelme, utána kitört a balhé.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése