HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Sepi:
Na, most már ők is sztrájkolnak? Szegények, annyi pénzért, amit egy-egy filmért kapnak, még sztrájkolni is van kedvük.
KiD:
Azért én a bemutató dátumára nagy összegben nem tennék mielőtt eldől, hogy a színészek megtartják-e a sztrájkjukat.
elwood:
--- Idézetet írta: Optimus Prime ---Milyen jól informáltak a magyar filmes portálok.
--- Idézet vége ---
Szerintem mind a két hír teljesen megfelel a valóságnak. Külföldi portálokon persze a fanok kicsivel hamarabb olvashatták a őket, de azok az infók, hogy: 1.) Nem lesznek Dinobotok, 2.) Bay nyilatkozott, hogy elkészült a forgatókönyvvel, aboszlút frissen és korrekten szerepelnek. (Szerintem itthon a bemutató dátuma, a 2009. júni 24 is sokaknak új infó.) Senkinek sem az volt a hír, hogy lesz folytatás, azt már akkor lehetett tudni, mikor még a film bemutatása előtt kiderült, hogy Peter Cullen (Optimusz hangja) 3 részre írt alá szerződést. Úgyhogy nem értem, mi a baj ezekkel a hírekkel. Amit leírtál, az tulajdonképpen kiegészítése, és nem cáfolata annak, ami a hírekben szerepel, mivel lényegében ugyanazt írtad le, másképp megfogalmazva.
Amúgy a kiszivárgó hírekkel valóban csínján kell bánni, mert Bay valóban ígért félrevezető kiszivárogtatásokat, de azt is mondta, amit ő nyilvánosan leközöl, az valóban úgy is lesz. Ettől persze még lehet benne kételkedni...
Optimus Prime:
--- Idézetet írta: Aldarion ---Ha esetleg valakit érdekel, erre a cinematrixon találatam rá:
Elkészült a Transformers 2 forgatókönyve
Amíg az írók sztrájkoltak, Michael Bay óriásrobotokat rajzolt, és kitalálta a szupermozi folytatásának sztoriját, amit persze még átírnak a hozzáértők. “Az összes karakterdizájn elkészült. Megvagyok a kézirattal, most már lesz támpontjuk a forgatókönyvíróknak” - nyilatkozta Bay, aki mélységet akar adni az eddigi karaktereknek, és kitalált egy csomó új szereplőt is, akikkel a Transformers 2 már sokkal viccesebb lesz, mint az előző. Sokan már előre félnek ezektől a humoros jelenetektől: a Cinemablend cikkirójánál a kerti bújócskázás verte ki a biztosítékot - nálunk a röhögve hugyozó robot. A Transformers 2 2009 június 26-án kerül majd a mozikba.
Erre meg az sg.hu-n:
Nem lesznek Dinobotok a folytatásban
Michael Bay elárulta, hogy a Transformers folytatásában továbbra sem bukkannak fel a Dinobotok. A rendező már befejezte a forgatókönyvet és hamarosan megkezdik a forgatást is.
A 2007-es év egyik legnagyobb blockbustere a Michael Bay készítette Transformers volt. A film a látvány mellett ismertté tette Shia LaBeouf nevét is, aki azóta újabb produkciókat tett sikeressé. A folytatás természetesen nem maradhat el és Bay - egy kisebb nézeteltérést követően - végül elkezdte az előkészületeket.
Tegnap Bay hajlandó volt beszélni a tervezett Transformers második részéről, melynek forgatókönyvét a rendező már be is fejezte. “Minden karakterünket elkészítettük” - kezdte Bay. “Mindig én írom a forgatókönyveimet és nem hagyom, hogy egy ilyen sztrájk lenyomjon.”
Bay továbbá azt is hozzátette, hogy a második részben sem bukkannak fel a Dinobotok, ám az ellenfelek személyéről nem akart nyilatkozni.
--- Idézet vége ---
Milyen jól informáltak a magyar filmes portálok.
Néha poénból én is olvasom őket, de aztán csak bepörgök a hsz-eken. Meg a hír általában már nem hír. Kb. tavaly nyár végén olvastam az SG-n, hogy Cullen nyilatkozott: még további két filmre van szerződése, szóval biztos lesz folytatás. Ezt még 2006-ban megmondta nem egy interjúban.
Ami ezekből "igaz": még az írók sztrájkoltak, Bay összedobott egy vázlatot. Főkép az akciókról, a már meglévő szövegkönyv mellé, amit még Orciék a sztrájk előtt összedobtak. Az ILM szerint is (és Bay szerint is) már megvannak az új designok és építik a Transformereket. Gondolom a régi szereplőkkel ez könnyebben megy. Dinobotok nem lesznek. De Bay azt is mondta hogy sok hamis infót fognak elhinteni. Szóval jobb, ha semmit nem hiszünk el és mindent.
Avengers-Transformers képregény szörnyen béna. Senkinek nem tetszett, ahogy a fórumomon veséztük. Sehova nem illik bele, a karakterek szörnyen hülyék, a sztori meg abszúrd.
EDIT: épp a Seibertron.com-ot böngészve találtam: http://seibertron.com/news/view.php?id=12448
Kérdez-felelek Orci-val.
talgaby:
Mióta ennyire elkezdték kiadni az új Marvel-sztorikat - többek között a New Avengerst is - azóta kicsit félve közeledünk midnenféle friss dologhoz. Én nem nagyon erőltetném mondjuk azt a minit emiatt (bár a NA kiadója nemhivatalosan azt mondta, nem nagyon akarja kiadni), meg egyébként is inkább egy egyszerolvasós kis valami, ami ráadásul egy alterverzumban játszódik, tehát még a megértéséhez sem kell semminek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése