HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Én nem tervezem, viszon dr.samson lehet, hogy elcsábul, de ennek a részleteiről nem beszélhetek. Annyira nem olyan nagyon jó az a történet, nem sokat ad hozzá az eddig ismertekhez, sőt...
Ja, és hadd revidiáljam, amit mondtam a feliratokról. Akkor még nem gondoltam végig, hogy a 2. éved 48(!) részből áll. Szóval nem valószínű, hogy nyár elejéig letudjuk az egészet. Szerintem három kisebb, 16 részes blokkban valószínűbb, hogy megjelennek ezek a részek itt, és majd egy nagyban a Supersubtitlesen, de erről még nem egyeztettem tyranttal, úgyhogy ez eddig csak saját elképzelés. A második évadtól az időzítés is macerásabb lesz, úgyhogy lehet, hogy kicsit, de lassul a tempó. Négy fordítás mindenesetre már kész.
Ja, és itt is megjegyezném, hogy a Beast Wars nyerte a Hálózsák-Matiné szavazást, én köszönöm nektek, ti is köszönjétek meg magatoknak! Remélem sokan fogjátok nézni, és tetszeni is fog. Majd az egyes részeket igyekszem itt is - vagy a matiné topikban - ajánlani.
KiD:
http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
Ez elég friss szokott lenni...
+++
Srácok, Új Angyalok-Alakváltók sztori lesz majd?
Aldarion:
Ha esetleg valakit érdekel, erre a cinematrixon találatam rá:
Elkészült a Transformers 2 forgatókönyve
Amíg az írók sztrájkoltak, Michael Bay óriásrobotokat rajzolt, és kitalálta a szupermozi folytatásának sztoriját, amit persze még átírnak a hozzáértők. “Az összes karakterdizájn elkészült. Megvagyok a kézirattal, most már lesz támpontjuk a forgatókönyvíróknak” - nyilatkozta Bay, aki mélységet akar adni az eddigi karaktereknek, és kitalált egy csomó új szereplőt is, akikkel a Transformers 2 már sokkal viccesebb lesz, mint az előző. Sokan már előre félnek ezektől a humoros jelenetektől: a Cinemablend cikkirójánál a kerti bújócskázás verte ki a biztosítékot - nálunk a röhögve hugyozó robot. A Transformers 2 2009 június 26-án kerül majd a mozikba.
Erre meg az sg.hu-n:
Nem lesznek Dinobotok a folytatásban
Michael Bay elárulta, hogy a Transformers folytatásában továbbra sem bukkannak fel a Dinobotok. A rendező már befejezte a forgatókönyvet és hamarosan megkezdik a forgatást is.
A 2007-es év egyik legnagyobb blockbustere a Michael Bay készítette Transformers volt. A film a látvány mellett ismertté tette Shia LaBeouf nevét is, aki azóta újabb produkciókat tett sikeressé. A folytatás természetesen nem maradhat el és Bay - egy kisebb nézeteltérést követően - végül elkezdte az előkészületeket.
Tegnap Bay hajlandó volt beszélni a tervezett Transformers második részéről, melynek forgatókönyvét a rendező már be is fejezte. “Minden karakterünket elkészítettük” - kezdte Bay. “Mindig én írom a forgatókönyveimet és nem hagyom, hogy egy ilyen sztrájk lenyomjon.”
Bay továbbá azt is hozzátette, hogy a második részben sem bukkannak fel a Dinobotok, ám az ellenfelek személyéről nem akart nyilatkozni.
Optimus Prime:
100 éve nem voltam, és ezzel együtt a honlapom (ami furamód elég népszerű) elköltözött. Nos, talán az én hibám, mert volt pár Data.hu (tárhely/megosztó) link. Szóval egyszerűen nem tudtam belépni az extra.hu-n se, mert "felhasznéló blokkolva" feliratot kaptam. Szóval az új cím: www.iacon.atw.hu
Ezer köszönönet a feliratért, így talán több új fant tudunk rávenni a G1-re.
Látom a Megatron Origin sokaknak nem jön, a fórumon is sokaknak hasonló a véleménye a sorozatról. Soundwave "dörzsi matricája" szándékos easter egg. És még jópár egyéb, mit Kremzeek és japán TF címek neon reklámjai, stb. Még anno párat ki is emeltem az 1. részből: http://i170.photobucket.com/albums/u257/Op...y/etc/megs1.jpg
Kedvenc rajzolóim pedig: Guido Guidi, Marcello Matare, Nick Roche, Andrew Wildman, Geoff Senior, Don Perlin, Don Figueroa és Pat Lee
EDIT: sokan keresik a TF regények, hiába. Nos, boltban aligha találjátok meg. De akiadótól megrendelhető, kedvezménnyel, ami rá is megy a postaköltségre: http://www.goldbook.hu/kiadvany.php
elwood:
Köszönjük!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése