HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Panni:
Nem tom, hol a panasz topik, és elnézést kérek, hogy ide írom, de: Nem lehet (MÁR!) két képregényt elolvasni: a TF Pusztítás 1 részét és a Hagar és a Lochness-i szörny igaz történetét. Ha egy képre kattintok, ez jelenik meg: undefined. Meg tudnák javítani?
desert:
Skacok!
Valaki PM-ben tudna nekem valamit mondani, hogy honnan lehetne hozzá jutni a G1 évadokhoz? Próbáltam pár helyen nézni, de nem volt "forrás".
--- Idézetet írta: Optimus Prime ---EDIT: sokan keresik a TF regények, hiába. Nos, boltban aligha találjátok meg. De akiadótól megrendelhető, kedvezménnyel, ami rá is megy a postaköltségre: http://www.goldbook.hu/kiadvany.php
--- Idézet vége ---
Ezt Warusz írta nem is oly rég:
--- Idézetet írta: Warusz ---Én több boltban is látom még most is mind 2 könyvet föleg a Nyugati aluljáróban lévő egyk boltban volt mind 2-ből még igen sok példány.
--- Idézet vége ---
KiD:
--- Idézetet írta: Sepi ---Áh, így már érthetőbb. De szerintem a statiszták sztrájkja a legkevésbé fogja zavarna a filmkészítőket, hiszen statiszta minden bokorban terem.
--- Idézet vége ---
Náluk ez nem ilyen egyszerű, ugyanis csak a mittudomén milyen színész szakszervezetbe bejegyzett tagok szerepelhetnek filmekben, nekik viszont meg lesz tiltva a munka.
Sepi:
Áh, így már érthetőbb. De szerintem a statiszták sztrájkja a legkevésbé fogja zavarna a filmkészítőket, hiszen statiszta minden bokorban terem.
KiD:
--- Idézetet írta: Sepi ---Na, most már ők is sztrájkolnak? Szegények, annyi pénzért, amit egy-egy filmért kapnak, még sztrájkolni is van kedvük.
--- Idézet vége ---
Itt nyílván nem Tom Hanksre és Brad Pittre kell gondolni, hanem a párezer névtelen statisztára elsősorban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése