HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1192/1241) > >>

Troll:
Frissültünk
Transformers Marvel - Első Generáció #31
Transformers Marvel - Első Generáció #32
Transformers Marvel - Első Generáció #33
Transformers Marvel - Első Generáció #34
Transformers Marvel - Első Generáció #35

Optimus Prime:
Happy Easter!
)

elwood:
Igen, a Ramjet Spotlight a Transformers/New Avengers című, négy részes tavaly nyári minisorozat elvarrása. Ami mellesleg totál baromság volt, és Ramjetnek ott se volt normális szerepe emlékeim szerint. Amolyan pót-Üstökös volt - mert elvileg a TF/NA be tud férni mindkét kontinuumba - de azon kívül, hogy megmondta, hogy milyen gonosz, nem csinált semmit.  A Mini-constructiconokat pedig külön kár volt, mert bár nem voltak túl eredetiek, de mégis poénosan voltak előadva, és sajnáltam, hogy így potyára elvesztegettek egy ilyen humoros ötletet.

iktriad:
Nos, mivel a ramjetes spotlightot ugrottuk, azért kíváncsi voltam rá, és sikerült megtekintenem(jó sok kutatásba telt). Azt kell mondjam, hogy annyira értelmetlen egy ennyire jól megrajzolt részt semmire elpazarolni. Asszem ramjetnek (sugárhajtó, köszi a név helyre igazítást Elwood, így tudom már ki Löket, és ki sugárhajtó) azért csináltak spotlightot, mert tavaly volt valami Marvel/TF crossover, és ott szerepelt. Egyébként mik vagy kik azok (az egyébként, hogy is mondjam, érdekesen beszélő) a mini konstruktorok? Volt korábban valami szerepük, vagy csak egy vicc a viccben a szerepük? Egy előnye volt az egésznek, hogy Robby Mussótól lehet várni Figueroához közeli rajzokat, hogy valami pozitívumot is találjak.

KiD:
Ú, tényleg, ezt benéztem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése