HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1191/1241) > >>

Aldarion:
Egyet értek KiDdel. Szerintem se volt rosz az agymosó autómosó. A visszatérő szálnál csak jobb lehet, ha egy rész végre nem ugyanazon az ötleten alapul. Ezalatt most a GARH vadásszenvedélyére gondolok az autobotok irányába. Aranyos, hogy ugyanazt a sémát többször fel lehet használni. Értsd: Kiszolgáltatott autobot, akit a pénz reményében a GARH kezére adnak. Például Donny és Szán esete, illetve most Össztűzék...
Ezzel szemben nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nagyon jó volt az Acélember. Tetszet a grafika is, realistább volt a harci jeleneteknél, de maga a történet se volt rossz.

Köszi!

KiD:
Ezt már az internyeten sem értettem sose, miért tartja mindenki olyan baromi rossznak az Agymosó autómosót... A 43. számnál pl. szerintem simán jobb bármi, de nálam a Megatron: Eredetet is veri egy kis nosztalgia segítségével (meg amúgy is), no meg az Optimusz öngyilkossága epizódnak sem lesz több értelme, csak azért, mert egy nagy adag harc jutott bele... Hajrá Autómosó! Hm...

A számokért köszi, kezedem is a letöltést!

Sepi:
Köszi, elwood.  

elwood:
No akkor a húsvéttal indul egy másik meglepetés, a már emlegetett animációs mozi filmzenéje. Méghozzá a limitált példányszámban kiadott, teljes változat!

[blockquote]Transformers 01 Vince DiCola - Unicron's Theme.mp3
Transformers 02 Vince DiCola - TFTM Main Title (Alternate).mp3 - végül nem ez szerepelt a filmben
Transformers 03 Vince DiCola - 2005.mp3
Transformers 04 Vince DiCola - More Luck Than You Imagine.mp3
Transformers 05 NRG - Instruments of Destruction.mp3[/blockquote]

Warusz:
Köszi a TF frissitést és Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánok!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése