HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1193/1241) > >>

elwood:
Nos igen. Kb. ezért nincs kedvem nekem sem megcsinálni. Pedig szép a rajz. A végén már direkt sajnáltam Ramjetet, mármint, hogy egy ilyen figurát így el kellett pazarolni. Nem mintha nem lehetne visszacsinálni, de mégis gáz.

Ja és a magyar füzetekből nehéz kiolvasni, de:
Thrust - Löket (Taszító)
Ramjet - Sugárhajtó (Hajtó, Löket!)
Dirge - Sirató

És igen, tényleg gáz a nevek fordítása, de ez velem is előfordult már , úgyhogy megértem Láng Istvánt, Bárány Ferencet és társaikat.

KiD:
Mivel mondtátok, hogy Spotlight: Ramjet nem várható, elolvastam. Röviden összefoglalnám a véleményemet, így innentől SPOILER:

Szóval a történet az, hogy Löket úgy dönt, hogy ő a valaha volt legkirályabb Álca, és elhatározza, hogy lenyomja Megatront, meg az Álcákat, meg az Autobotokat, meg a Földet, elsősorban Amerikát, és nekiáll terv címszó alatt hülyeségeket kitalálni, de még mielőtt elkezdhetné megvalósítani őket Megatron mindenféle komment nélkül megöli.

Ami pozitív, hogy a képek eléggé tetszetősek, a kidolgozás ezen részére nem lehet panasz. Ami negatív, az nagyrészt minden más, a történet se füle, se farka, gyakorlatilag értelmetlen, mint ahogy az is, hogy minek kellett még egy Álcából hatalommániás vezéraspiránst csinálni. Legalább jutna el valameddig a terve megvalósításában, de még csak az sem...

SPOILER vége

Egyszer azért el lehet olvasni, de valóban nem veszít vele sokat az, aki kihagyja.

elwood:
Kicsit megkésve, de: ma és holnap egy-egy új Beast Wars rész a Hzs matinében.

Dark:
Azta!!! Ez az utolsó Megatron-Eredet rész volt a pont az i-re, hab a tortára...ez tényleg egy olyan minisorozat volt, amit minden TF-rajongónak legalább 2-szer el kell olvasnia. A bunyó   is jó volt benne, mert a jóból mindig keveset adnak. Ezer THX érte...
A Pusztítás talán egy picit visszafogottab, de nekem tetszik az is. Kicsit lassan indul be a story, de nem baj...biztos annál jobb lesz a vége  
Össztüzes Spotlight 2-3 hónap lesz csak? vvvvááááááááá    , Elwood felvágom az ereimet  
...bár a türelem rózsát terem...vagy sört?  

iktriad:
Köszi a válaszokat Elwood. A Ramjetes dolgot egy kicsit sajnálom, mert szeretek mindent ami a TF-es képregényekkel kapcsolatos, de legyen ahogy gondolod, tartalak akora szakértőnek ez ügyben, hogy adjak a véleményedre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése