HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1182/1241) > >>

holloo:
Hmm  ..igen akkor pontosítok. Tehát, minden TF-nek van valamilyen feladatköre, néhányuknak pedig tiszti rangjuk is. Tehát, a TF seregekben mindenki gyalogként kezdi (mint a földi hadseregekben) és később eredmények alapján sorolják be őket vagy már a speciális feladatokra "születnek"?  Jó belegondolva ez elég hülye kérdés, de én sehol sem találtam erre magyarázatot. Pedig a robotok is különböző korúak pl Cup a nagyöreg stb...

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: holloo ---Egy nagy kérdésem van a TF-el kapcsolatban ami mostanában foglalkoztat. Lehet, hogy volt már róla szó, de engem az érdekelne, hogy a robotok, hogy kapják a rangokat. pl. Valaki kiérdemli a fővezér címet vagy már eleve erre építik?
--- Idézet vége ---

Nos, ha  Prime-ságra gondolsz az úgy átszáll egyik vezérről a másikra. Megörökölvén a Mátrixot. Klasszikus példa erre a TFTM: Optimus -> Rodimus.

holloo:
Egy nagy kérdésem van a TF-el kapcsolatban ami mostanában foglalkoztat. Lehet, hogy volt már róla szó, de engem az érdekelne, hogy a robotok, hogy kapják a rangokat. pl. Valaki kiérdemli a fővezér címet vagy már eleve erre építik?

Dark:
Király rész volt, köszi...Szegény Racsni megint beletenyerelt a lecsóba...
Mint annak idején a Marveles TF-ben Megatronnal került szembe, ráadásul úgy emlékszem hogy 2x...és mind a 2x szembeszállt vele, úgyhogy bírom a dokit mert amikor kell, mindig a sarkára áll és odavág  

Warusz:

--- Idézetet írta: KiD ---Ez a Galvatron nem az a Galvatron.  
--- Idézet vége ---
Az igaz KId, de talán pont ettől olyan érdekes meg attól, hogy 1 ex főverér áll a háttérben .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése