HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Bruticus-Predaking az jó volt, én bírtam az Álcarovaros két részest, Jazz, Csatár és Napcsillantó miatt különösképp. De nekem az egész v2 is hangulatos volt. Optimuszt leszámítva Pat Lee rajzaival se volt bajom. A War Within v3. pedig szintén nagyon tetszett, pláne, amikor megláttam a 4. rész vázlatait. Huhú, lett volna na írtás! (DeviantArton meg lehet nézni Joe Ng (NgBoy) oldalán). A TF/G.I. Joe crossover is jó volt.
KiD:
DW G1? Hm... Annyira nem csíptem a DWt, de a vége kezdett tetszeni, mikor már Figueroa rajzolta. Mondjuk a Szuper Omega kontra Napvihar és a Bruticus kontra Predaking párharcok elég jók voltak.
Silver&Clio:
--- Idézetet írta: KiD ---Clio, te vagy az? Ki az a Silver?
--- Idézet vége ---
Ja ja én vagyok. Már itt is kontárkodom..
Silver=Silver Hand egy Tf karakter. Avagy milyen lennék ha TF volnék... játék része. Már két különböző fórumon is beszélgettünk erről a témáról és nagyon jó ötletek voltak.. volt aki komolyan vette, volt aki nem és volt akit meg nem érdekelt.. részemről egy érdekes játéknak tartom. Ha eljutok odáig meg is rajzolom.
KiD! Neked melyik rész vagy jelenet( jelenetek) volt a kedvenced a DW G1-ből?
Szívesen olvasnám ha a többiek is kfejtenék.
KiD:
Clio, te vagy az? Ki az a Silver?
Silver&Clio:
IDW pusztítást 3. ,már olvastam angolul, de nagyon jó volt most Magyarul is elolvasni, így mégtöbb részletet megértettem! Már első olvasásnál is elszorult a torkom amikor az utolsó oldalakon Racsni megjegyzi: " Ez itt az út vége!" Megkönyebbülés volt O-t és csapatát látni.. A halott univerzum még mindig sejtelmes..
Arcee spotlight-ra is nagyon kíváncsi vagyok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése