HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Dark:
Az Ok, tényleg nem volt semmi hogy lekapta a Bárkát, de Optimusz biztos szétrúgja érte a valagát...mivel nem terem minden bokorban Bárka 19
Mondjuk Megatron is le tudta volna lőni az űrhajót , met fúziós ágyúja csodákra képes - persze ő pont ezér hívta hősünket, hogy ne neki kelljen - aztán Sokkoló (persze ö most még be van temetve meg valahol), Szuper Omega is le tudna durrantani simán egy Bárkát, de miért tenné ...
Egy szó mint száz, kiváncsi vagyok mit tud valójában...
Silver&Clio:
Igen Röptűz és Napvihar összecsapás nekem is az egyik kiemelt kedvencem de ami főleg megragadt belőle egy jelenet amikor: Üstökös Röptűz kedvéért megmenti Ürdongót persze nem viszi túlzásba... A DW G1 nagyon hangulatos volt... nekem ezért is tetszett. Az álcarovaros rész is jó bár inkább Jazz és Napcsillantó miatt. Láttam borító rajz tervezeteket a soha el nem készült részekhez, nagyon sajnálom hogy nem folytatták. Az IDW-t most én is nagy izgalommal várom. Hatlövettől még a saját álcatársai is félnek. Érdekes azért a hozzáállása a pusztításhoz. Nem talál benne különösebb örömet inkább úgy van vele: erre építettek ez is meló el kell végezni.. érdekes..
A Marvel G1-et én sem olvastam még végig. Magyarul sokkal jobb olvasni mint angolul minden negyedik szót szótárazni.
A halott univerzum lehet Unicron után maradt felfalt és elpusztított világok dimenziója. Hogy mit keres itt Nemezis Prime? Az első Bárkán indultak hódító utra ekkor zuhant bele valamilyen anomáliába az ürhajójuk, még békeidőben. Asszem az Optimusz reflektorfényben-részben volt róla szó.. De lehet tévedek.
Most hírtelen több tucat Tf regényt olvastam el.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Hans von Luck ---Kiváncsian várom a Pusztítás folytatását, mert egyelőre nem értem hogy miért fosik mindenki Hatlövettől...
--- Idézet vége ---
Hát nem is tudom... Szerintem elég meggyőző erődemonstráció volt az, ahogy egyszál magában lelőtte a Bárka 19-et... Már csak azért is, mert ha olyan könnyű lenne ugyanezt megcsinálni, akkor nem Hatlövetet küldik...
Igazság szerint nem nagyon tudok mit hozzáfűzni a DW-s TF füzetekhez. Olvastam belőlük, de nem tudom hogy végig jutottam-e rajtuk. Engem valahogy nem fogott meg annyira, noha nagy rajongója vagyok a sorozatnak. Az is lehet, hogy mindössze abból adódik ez a dolog, hogy még a Marvel G1-et se sikerült végig olvasnom, így sok utalást és egyebet, ami még arra építet nem tudtam megérteni. Talán ha itt végetér majd a sorozat újra megkísérelem...
Dark:
A DW-s TF tényleg király volt. Jó volt a G1 és a WW is. Jó történetek és szép rajzok jellemezték...
kár hogy idö előtt vége szakadt...reméljük az IDW-nél nem fog ez megismétlődni...
Kiváncisan várom a Pusztítás folytatását, mert egyelőre nem értem hogy miért fosik mindenki Hatlövettől...félre ne értsetek, olvastam a róla szóló Spotlightot, erös meg minden...DE láttunk már más robiktól egy-két cifra dolgot...és persze nem minden az erő...
Szal kiváncsi vagyok...
holloo:
Igen a Bruticus-Predaking tényleg jó volt! Főleg, hogy ebben a sorozatban a méretarányokra is figyeltek. Emlékszem a régi Marveles G1-ben mindig más volt a robotok mérete, az emberekhez és egymáshoz képest is. Persze ez lehet, hogy csak a rajzolók hibája, de itt legalább figyeltek erre is. . Kedvenc részem még Röptűz és Napvihar bunyója. És az egész Mikromesteres történet is tetszett, szerintem nagyon jó, hogy egy külön rassz van még a TF-eken belül...És az a "báros" jelenet is nagyon ott volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése