HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1179/1241) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Hans von Luck ---Kiváncsian várom a Pusztítás folytatását, mert egyelőre nem értem hogy miért fosik mindenki Hatlövettől...
--- Idézet vége ---

Hát nem is tudom... Szerintem elég meggyőző erődemonstráció volt az, ahogy egyszál magában lelőtte a Bárka 19-et... Már csak azért is, mert ha olyan könnyű lenne ugyanezt megcsinálni, akkor nem Hatlövetet küldik...

Igazság szerint nem nagyon tudok mit hozzáfűzni a DW-s TF füzetekhez. Olvastam belőlük, de nem tudom hogy végig jutottam-e rajtuk. Engem valahogy nem fogott meg annyira, noha nagy rajongója vagyok a sorozatnak. Az is lehet, hogy mindössze abból adódik ez a dolog, hogy még a Marvel G1-et se sikerült végig olvasnom, így sok utalást és egyebet, ami még arra építet nem tudtam megérteni. Talán ha itt végetér majd a sorozat újra megkísérelem...

Dark:
A DW-s TF tényleg király volt. Jó volt a G1 és a WW is. Jó történetek és szép rajzok jellemezték...
kár hogy idö előtt vége szakadt...reméljük az IDW-nél nem fog ez megismétlődni...
Kiváncisan várom a Pusztítás folytatását, mert egyelőre nem értem hogy miért fosik mindenki Hatlövettől...félre ne értsetek, olvastam a róla szóló Spotlightot, erös meg minden...DE láttunk már más robiktól egy-két cifra dolgot...és persze nem minden az erő...
Szal kiváncsi vagyok...

holloo:
Igen a Bruticus-Predaking tényleg jó volt!  Főleg, hogy ebben a sorozatban a méretarányokra is figyeltek. Emlékszem a régi Marveles G1-ben mindig más volt a robotok mérete, az emberekhez és egymáshoz képest is. Persze ez lehet, hogy csak a rajzolók hibája, de itt legalább figyeltek erre is.  . Kedvenc részem még Röptűz és Napvihar bunyója. És az egész Mikromesteres történet is tetszett, szerintem nagyon jó, hogy egy külön rassz van még a TF-eken belül...És az a "báros" jelenet is nagyon ott volt.

SkleshN:
Üdv!

Hatlövetet jó végre magyarra fordítva is látni. Tud valaki a neten vagy máshol található Hatlövetű karakterleírásról?

Amit nem értek ezzel a legutóbbi (IDW pusztítást 3.) résszel kapcsolatban:

- A halott univerzum hogy jön a képbe és mit keres az oldalukon Galvatron? Esetleg lesz itt is Galvatron vs. Megatron harc?

Köszi ha tudtok segíteni.

Üdv!

Warusz:
A mai BW el marad? Mert már 18 óra lesz és csak a Kacsa mesék jönnek be nekem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése