HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Panni:
ez tényleg jó volt. Csak szegény Napcsillantó...
Abyss:
Nagyon tetszik az idw-s transformers. Elég jó színvonallal nyomják, jók a sztorik, jók a rajzok, és remek a fordítás. Csak így tovább
Optimus Prime:
Ma értem a végére a G1 marathonnak. Végre teljes a G1 DVD gyűjteményem.
Ahogy néztem a Season 2. felét és a 3. nem találtam hibát a Transformerek eredet történetébe. Bár a Quintes verziót azt hiszem sokan nem szeretik pedig eme változat szerint jobb. Mert itt a Transformerek maguk ébrednek öntudatra és lesznek érzelmeik, pedig nem arra tervezték őket. Az alakváltátást is később sajátítják el. Az egyik legérdekesebb epizód a "The Dweller in the Dpeths", amiben a Quintek régi kísérletei tűnnek fel, eg félig organikus, félig kibernetikus szörny(ek). Ergo a BM az a fa nem is olyan lehetetlen.
Ja, és Galvatron meg tiszta őrült, a 3. évad legjobb karaktere.
Dark:
Az Ok, tényleg nem volt semmi hogy lekapta a Bárkát, de Optimusz biztos szétrúgja érte a valagát...mivel nem terem minden bokorban Bárka 19
Mondjuk Megatron is le tudta volna lőni az űrhajót , met fúziós ágyúja csodákra képes - persze ő pont ezér hívta hősünket, hogy ne neki kelljen - aztán Sokkoló (persze ö most még be van temetve meg valahol), Szuper Omega is le tudna durrantani simán egy Bárkát, de miért tenné ...
Egy szó mint száz, kiváncsi vagyok mit tud valójában...
Silver&Clio:
Igen Röptűz és Napvihar összecsapás nekem is az egyik kiemelt kedvencem de ami főleg megragadt belőle egy jelenet amikor: Üstökös Röptűz kedvéért megmenti Ürdongót persze nem viszi túlzásba... A DW G1 nagyon hangulatos volt... nekem ezért is tetszett. Az álcarovaros rész is jó bár inkább Jazz és Napcsillantó miatt. Láttam borító rajz tervezeteket a soha el nem készült részekhez, nagyon sajnálom hogy nem folytatták. Az IDW-t most én is nagy izgalommal várom. Hatlövettől még a saját álcatársai is félnek. Érdekes azért a hozzáállása a pusztításhoz. Nem talál benne különösebb örömet inkább úgy van vele: erre építettek ez is meló el kell végezni.. érdekes..
A Marvel G1-et én sem olvastam még végig. Magyarul sokkal jobb olvasni mint angolul minden negyedik szót szótárazni.
A halott univerzum lehet Unicron után maradt felfalt és elpusztított világok dimenziója. Hogy mit keres itt Nemezis Prime? Az első Bárkán indultak hódító utra ekkor zuhant bele valamilyen anomáliába az ürhajójuk, még békeidőben. Asszem az Optimusz reflektorfényben-részben volt róla szó.. De lehet tévedek.
Most hírtelen több tucat Tf regényt olvastam el.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése