HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Silver&Clio:
Szia Panni! Egy újabb ismerős ! Szia Warusz! Valahogy a TF és egyébb univerzumok keverésének nem vagyok a híve.
Bár a G. I. joe-nak mondjuk mondjuk van némi köze Transformerekhez.. De mint játék és nem mint történeti.
De amikor az X-mann univerzumot összevegyítették a Tf univerzummal..hát.. én spec nem leszek az olvasója.
Napcsillantó és Hunter sorsa összefonódik! Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Engem még az is érdekel miért akarják maguk közé a Kaszások Hatlövetet. Valami lehet benne ami más mint a többi álcában..
Optimus gratulálok a DVD kollekciódhoz. Egyetértek továbbra is azokkal akik szerint a G1 Marvel képregény sokkal jobb mint a rajzfilm sorozat.
Warusz:
Kiss dicsekvés az Animeconon be szervltam 1 G.I.Joe vs. TF BlackHorizon 1-es számot .
Panni:
ez tényleg jó volt. Csak szegény Napcsillantó...
Abyss:
Nagyon tetszik az idw-s transformers. Elég jó színvonallal nyomják, jók a sztorik, jók a rajzok, és remek a fordítás. Csak így tovább
Optimus Prime:
Ma értem a végére a G1 marathonnak. Végre teljes a G1 DVD gyűjteményem.
Ahogy néztem a Season 2. felét és a 3. nem találtam hibát a Transformerek eredet történetébe. Bár a Quintes verziót azt hiszem sokan nem szeretik pedig eme változat szerint jobb. Mert itt a Transformerek maguk ébrednek öntudatra és lesznek érzelmeik, pedig nem arra tervezték őket. Az alakváltátást is később sajátítják el. Az egyik legérdekesebb epizód a "The Dweller in the Dpeths", amiben a Quintek régi kísérletei tűnnek fel, eg félig organikus, félig kibernetikus szörny(ek). Ergo a BM az a fa nem is olyan lehetetlen.
Ja, és Galvatron meg tiszta őrült, a 3. évad legjobb karaktere.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése