HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
holloo:
--- Idézet ---A G.I.Joe-Transformers cross-overrel végeztem a DW-s óta. Szörnyű lett.
--- Idézet vége ---
Ezzel én is egyetértek. Ennél sokkal jobban is összehozhatták volna a frakciókat.
Panni:
--- Idézetet írta: Silver&Clio ---Engem még az is érdekel miért akarják maguk közé a Kaszások Hatlövetet.
--- Idézet vége ---
Szia!:)
Valószínűleg azért, mert csak pusztítani tud.
Optimus Prime:
A G.I.Joe-Transformers cross-overrel végeztem a DW-s óta. Szörnyű lett. Bár, amit Warusz szerzett be az gyanítom a Devil's Due féle széria. Tavaly adták ki a Vol. 4-et. De én még a arvel-féle cross-overre se tudtam rászánni magam.
A rajfilmben, ha jól tudom két G.I.Joe-s cameót csempésztek be. Az egyik Snake (akak Cobra Commander) és Marissa Fairbourne.
Silver&Clio:
Szia Panni! Egy újabb ismerős ! Szia Warusz! Valahogy a TF és egyébb univerzumok keverésének nem vagyok a híve.
Bár a G. I. joe-nak mondjuk mondjuk van némi köze Transformerekhez.. De mint játék és nem mint történeti.
De amikor az X-mann univerzumot összevegyítették a Tf univerzummal..hát.. én spec nem leszek az olvasója.
Napcsillantó és Hunter sorsa összefonódik! Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Engem még az is érdekel miért akarják maguk közé a Kaszások Hatlövetet. Valami lehet benne ami más mint a többi álcában..
Optimus gratulálok a DVD kollekciódhoz. Egyetértek továbbra is azokkal akik szerint a G1 Marvel képregény sokkal jobb mint a rajzfilm sorozat.
Warusz:
Kiss dicsekvés az Animeconon be szervltam 1 G.I.Joe vs. TF BlackHorizon 1-es számot .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése