HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1177/1242) > >>

SkleshN:
Üdv!

Újra átolvastam a Marvel - Transformers G1-es részeit és van egy-két rész ahol Sokkolót találtam hírtelen magyarázat nélkül feléledtnek. Tudnátok segíteni, hogy honnan bukkan elő?

A 12. számban (6. magyar kiadás) miután Optimusz visszakapja eredeti fejét, behajítja Sokkolót a mögöttük lévő mocsárba és Sokkoló elmerül.

A 13. rész (A mesterlövész) Megatron és Joey Slick történetével telik, más transformer Megatronon kívül nem szerepel ebben a részben.

A 14. (Robot Rock and Roll) részben biszont Sokkoló újra előtűnik (egész pontosan a 7. oldalon kirobban egy hegy oldalából egy energiaátalakítót víve magával.) Namármost ezekután Üstökösék is kíváncsiak lennének, hogy honnan tűnik újra elő, de erre nem térnek ki ebben a részben.

Sokkal későbbi részben viszont mintha ugyanerre a kérdésre lenne egy válasz. De ez a történet időben sokkalta később játszódik. (Transformers G1 - 19. szám, magyarországi kiadás)

Később eme helyzetről is kiderűl, hogy valamikor Sokkoló a Föld légkörébe zuhant és így csapódik az Óceánba, ahonnan a 19. számban feltűnik.

Nos akkor hogyan kerül elő a mocsárból, amikor Optimusz beletaszítja még a 12. számban? a 14.-ben meg már úgy néz ki, mint aki most jött le a futószalagról... csili-vili komplet felépítésben, üzemzavartól mentesen....  

Vagy ez egy tök lényegtelen kimaradt rész a Marvel G1 sorozatban? Köszi az útbaigazítást!

+++

Tényleg... Mikor folytatódik a G1 és a Fejmesterek Marvel sorozat?

elwood:
Pontosítsunk: A Dreamwave által megjelentetett crossover címe: Transformers vs. G.I. Joe. (ez játszódik a II. vh alatt (helyett), amúgy szerintem ez egy k. jó sorozat, első két része honosítva fent van a Hzs-n.)
A Devil's Due által kiadott sorozat címe: G.I. Joe vs. Transformers. Ez több folytatást is megért, a rajzok minősége a végére feljavult, hála az ex-DW-s Joe Ng-nek, a sztorik azonban szvsz elég laposak, sőt, kifejezetten bénák voltak.

holloo:

--- Idézet ---A G.I.Joe-Transformers cross-overrel végeztem a DW-s óta. Szörnyű lett.
--- Idézet vége ---
Ezzel én is egyetértek. Ennél sokkal jobban is összehozhatták volna a frakciókat.

Panni:

--- Idézetet írta: Silver&Clio ---Engem még az is érdekel miért akarják maguk közé a Kaszások Hatlövetet.
--- Idézet vége ---

Szia!:)

Valószínűleg azért, mert csak pusztítani tud.

Optimus Prime:
A G.I.Joe-Transformers cross-overrel végeztem a DW-s óta. Szörnyű lett. Bár, amit Warusz szerzett be az gyanítom a Devil's Due féle széria. Tavaly adták ki a Vol. 4-et. De én még a arvel-féle cross-overre se tudtam rászánni magam.
A rajfilmben, ha jól tudom két G.I.Joe-s cameót csempésztek be. Az egyik Snake (akak Cobra Commander) és Marissa Fairbourne.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése