HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
holloo! Privátban átküldtem a javított linkeket! Próbáld ki őket! Valamelyik remélhetőleg működni fog.
yosha:
A legnagyobb baki szerintem a Marvelnél a vízzel volt mindig.
Először is a Kibertroniak nem is ismerték a víz fogalmát, ahogy ez kiderül a csalfa csavarok sztoriból. Node! A Légirobotok amerika felett sztoriban épp egy gátnyi vizet akarnak a kibertronra vinni az űrhíddal, hogy ott majd jol felhasználják. Csak mire mikor nem tudják mi az...
Ugyanitt a csavaros sztoriban Össztüzet meg a tripla váltókat alaposan lepermetezik vízzel, és nem kapnak rövidzárlatot, pedig csupa sérülés a testük, mint megatronnak a Két rossz között sztoriban. Ellenben a legerősebb álcát akkor alaposan kisütötte a víz.
Nomeg az Ősi üvöltésben a fiúk vízben gázolnak kibertron szívében...
A kedvencem mégis az alapbázis első részében van, amikor Optimusz és még egy páran simán földi gépjármű alakban nyomulnak kb. akkor amikor a földön még mikróbák sem voltak...
Delbo fasza volt szerintem, a 16os magyar szám a kedvencem volt, Wildman a tuti.
holloo:
Igen, most bent hagyom, de látjátok a problémát: nem áll össze képpé, csak a kódot mutatja...
Optimus Prime:
Omega Supreme: nem szabad keverni a reégi képregénnyekkel. Marvel, Dreamave, IDW - mind új sztori és eredet. Furman egyébként direkt újított az ismert felálláson, hogy ne legyen uganaz úr és újra. Omega szerintem itt a rajzfilmes legendás Őrszemek egyike, így érthető a kora is.
Marvel 36 bakik: nos igen. Aki szemfüles sok bakit felfedezhet, főleg José Delbo rajain. Gyakran nem ügyelt kit milyen méretbe és hova szúr be. Főleg ha háttér szereplő. Későbbi számokban látni pl. egy kb. Jazz méretű Defensort vagy épp Runamuck/Runabout-ot látni az Autobotok között. Azon felül Soundwave-nek rendre sázjat rajzol.
Alárírás: ahogy aldarion is írja Vezérlőpult menü és ott van egy alárírás menü. Oda kell bemásolni a kapott kódott.
Aldarion:
Nyisd meg a személyes adatok rovatban lévő aláírás szerkesztését, és oda másold be a kapott linket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése