HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1171/1241) > >>

Optimus Prime:
Omega Supreme: nem szabad keverni a reégi képregénnyekkel. Marvel, Dreamave, IDW - mind új sztori és eredet. Furman egyébként direkt újított az ismert felálláson, hogy ne legyen uganaz úr és újra. Omega szerintem itt a rajzfilmes legendás Őrszemek egyike, így érthető a kora is.

Marvel 36 bakik: nos igen. Aki szemfüles sok bakit felfedezhet, főleg José Delbo rajain. Gyakran nem ügyelt kit milyen méretbe és hova szúr be. Főleg ha háttér szereplő. Későbbi számokban látni pl. egy kb. Jazz méretű Defensort vagy épp Runamuck/Runabout-ot látni az Autobotok között. Azon felül Soundwave-nek rendre sázjat rajzol.

Alárírás: ahogy aldarion is írja Vezérlőpult menü és ott van egy alárírás menü. Oda kell bemásolni a kapott kódott.

Aldarion:
Nyisd meg a személyes adatok rovatban lévő aláírás szerkesztését, és oda másold be a kapott linket.

holloo:
Igen a kettőnek nincs semmi köze egymáshoz. Mondhatnánk, hogy az IDW egy alternatív  univerzum, és a karakterek származása, sőt néha a jelleme is egy kicsit más (vagy nagyon  ).

Ja és ezt a kvíz eredményt hova is kell bemásolni, hogy látható legyen?

Aldarion:

--- Idézetet írta: SkleshN ---Optimusz tanácsot kér Super Omega-tól (Reflektorfényben: Optimusz).

Super Omega ismerte Nova Fővezért.

Lehet nem szabadna átvinnem az idősávokat a Marvel, kontra IDW (vagy más) szériák között, de

Super Omega a Földön látta meg a napvilágot, amikor védelem kellett a Bárkának (Marvel Generation 1. #9. szám). Nova Fővezér pedig millió évekkel azelőtt létezett Kibertronon, amikor még nem volt polgárháború, Álcák és Autobotok, hanem egy volt minden Transformer: Autobot!

Nos akkor, hogyan ismerhette Nova Fővezért? Az IDW magyarázza másként?
--- Idézet vége ---
Nos, nem én vagyok a téma legnagyobb szakértője, de én ezt úgy látom, hogy a Marvel és az IDW teljesen eltérő alternatív univerzumot alkotott meg. Míg a Marvelben ha felmerült egy új ötlet, azokat gyakorta úgy hozták be, hogy a "szemünk előtt" születtek meg, addig az IDW-nél ilyen nincs. Azokat a karaktereket akik a Marvelnél születtek meg, mint alternatív univerzum, itt már rég létező karakterként kezeli, akit alkalomadtán egyszerűen behoznak a történetbe.

Épp ezért, minthogy a Marvel és az IDW Transformers idővonalainak nincs átfedése, épp ezért ezt nem minősíteném sem ellentmondásnak, sem hibának.

De vannak itt nálam illetékesebbek, akik majd kiigazítanak, ha valamiben tévednék.

SkleshN:
Üdv!
Igaz vannak hibák, de szerintem nem is ez a lényeg... a maciról meg könyebb egy standard akváriumos üvegbúrát le-fel tenni (hátitáskájával együtt, ami szintén, hol vanb, hol nincs), mint Ösztüzet kidobni Légihiúzból, pláne ha előtte Kilövőben volt.  

És amikor Mogorva átalakul T-rex alt módba, hová tűnik a korona? Zsebre tette?  

Jah, még valami.
Várok minden TF fun-t (pláne akik a karakterleiírásokat is szeretik böngészni) a következő két oldal valamelyikén:

- http://www.tf-univerzum.atw.hu/ (ha lesz energia és idő végtelen - újraélesztem)

- http://hu.transformers.wikia.com/wiki/Kezd%C5%91lap - no ezekhez kellene még Alkusz, Átejtő és a többi, ismeretlen, félismeretlen robi

Egy érdekes dolog vetődött fel a Reflektorfényben részek olvasása közben...

Optimusz tanácsot kér Super Omega-tól (Reflektorfényben: Optimusz).

Super Omega ismerte Nova Fővezért.

Lehet nem szabadna átvinnem az idősávokat a Marvel, kontra IDW (vagy más) szériák között, de

Super Omega a Földön látta meg a napvilágot, amikor védelem kellett a Bárkának (Marvel Generation 1. #9. szám). Nova Fővezér pedig millió évekkel azelőtt létezett Kibertronon, amikor még nem volt polgárháború, Álcák és Autobotok, hanem egy volt minden Transformer: Autobot!

Nos akkor, hogyan ismerhette Nova Fővezért? Az IDW magyarázza másként?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése