HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
SkleshN:
Srácok! Ez a sörös mizé az avatar kép alatt mire, miként változik? Hozzászólások száma egy adott, vagy az összes topicban?
És mi az, hogy akármeliyk quiz linket szúrom be, egyik sem állja meg a helyét?
Ennyire elb***ni hogy lehet egy ilyet?
holloo:
Igen mindenki áldja Aldarion nevét . Mégegyszer köszönöm.
Ennek a vízkérdésnek gyorsan utánanéztem és valóban helyes ez a ténymegállapítás. Én bevallom őszintén ezen oly mértékben átsiklottam, hogy most egy hétig szégyelni fogom magam...
Aldarion:
holloo! Privátban átküldtem a javított linkeket! Próbáld ki őket! Valamelyik remélhetőleg működni fog.
yosha:
A legnagyobb baki szerintem a Marvelnél a vízzel volt mindig.
Először is a Kibertroniak nem is ismerték a víz fogalmát, ahogy ez kiderül a csalfa csavarok sztoriból. Node! A Légirobotok amerika felett sztoriban épp egy gátnyi vizet akarnak a kibertronra vinni az űrhíddal, hogy ott majd jol felhasználják. Csak mire mikor nem tudják mi az...
Ugyanitt a csavaros sztoriban Össztüzet meg a tripla váltókat alaposan lepermetezik vízzel, és nem kapnak rövidzárlatot, pedig csupa sérülés a testük, mint megatronnak a Két rossz között sztoriban. Ellenben a legerősebb álcát akkor alaposan kisütötte a víz.
Nomeg az Ősi üvöltésben a fiúk vízben gázolnak kibertron szívében...
A kedvencem mégis az alapbázis első részében van, amikor Optimusz és még egy páran simán földi gépjármű alakban nyomulnak kb. akkor amikor a földön még mikróbák sem voltak...
Delbo fasza volt szerintem, a 16os magyar szám a kedvencem volt, Wildman a tuti.
holloo:
Igen, most bent hagyom, de látjátok a problémát: nem áll össze képpé, csak a kódot mutatja...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése