HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
talgaby:
Hú, én meg hogy utáltam azokat a rajzokat, amikor vettem a régi sorozatot. Akármilyen sokkoló volt utána a váltás, nekem Andrew Wildman "organizált" robotjai ezerszer jobban tetszettek. Nem olyan volt, mintha tömbökből épültek volna fel, hanem tényleg látszódott a részletesség.
elwood:
Nekem Geoff Senior volt a kedvencem, az Ősi üvöltés, meg az a Mátrix hajszából az Alien koppintás magasan vezet.
Sepi:
--- Idézetet írta: SkleshN ---Srácok! Ez a sörös mizé az avatar kép alatt mire, miként változik? Hozzászólások száma egy adott, vagy az összes topicban?
--- Idézet vége ---
Az a sörös izé a hozzászólások számával növekedni fog. Most még egy üres korsó van nálad, de ahogy növekszik a hsz-eid száma, megtelik sörrel, és majd bizonyos számú hsz után lesz mégegy és így tovább. Ha jól emlékszem összesen öt kis korsó a legtöbb ami egy sorban összegyűlik, majd ezer hsz után már olyan nagy korsód lesz, mint amilyen az én avatarom alatt is van. Ez a maximum.
SkleshN:
Srácok! Ez a sörös mizé az avatar kép alatt mire, miként változik? Hozzászólások száma egy adott, vagy az összes topicban?
És mi az, hogy akármeliyk quiz linket szúrom be, egyik sem állja meg a helyét?
Ennyire elb***ni hogy lehet egy ilyet?
holloo:
Igen mindenki áldja Aldarion nevét . Mégegyszer köszönöm.
Ennek a vízkérdésnek gyorsan utánanéztem és valóban helyes ez a ténymegállapítás. Én bevallom őszintén ezen oly mértékben átsiklottam, hogy most egy hétig szégyelni fogom magam...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése