HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1172/1241) > >>

Aldarion:
Ja én meg is vettem, kíváncsiságból. Azt hiszem a KNET-en olvastam, hogy valakinek egy kilövő vagy mi a nyavaja volt benne, nekem viszont egy Autobot-logós kulcstartó jutott...
Viszont, egyfelől ennyiért sokallom azt a pénzt, amit elkérnek érte, bár az tény, hogy jó minőségű, igényes kivitelezésű, de kissebb méretben, nagyobb oldalszámmal elégedettebb lennék. Másfelől, jól láthatóan a fiatalságot célozza, tehát nem tudom megveszem-e a folytatást.

A 36. szám bakijairól: Én a 15. oldalon vettem észre, hogy a középső sor első panelén még van szkafander a macin, ugyanazon sor második és harmadik képén már nincs, de a következő oldalon már megint rajta van. Úgy látszik a kislány ráér öltöztetni a macit...

Ez a kvíz nagyon jópofa, Optimusz! Ajánlom mindenkinek. De azt továbbra sem tudom, hogy mi az eredete a LadyMen217-nek...

SilverTea:
Ez az oldal nagyon pöpec. (Transformers.hu) Köszi a linket Optimusz!
Apropó, nem tudod, hogy a képregényt, amit említettél, interneten meg lehet-e rendelni és ha igen, hol?

Optimus Prime:
Furcsálom, hogy még ide nem jutott el a hír, de... 11 év és 2 hónap után újra van itthon Transformers képregény!
Mégoedig az angol Titan Comic széria mintájára. Mi több a tartalom is ugyanaz. Vagyis rövid - ahogy az a UK-nél megszokhattuk - képregény, leírások, ismertetők, poszter, ajándék.
Ajándék eltérő, szóval érdemes szétnézni, megkérdezni. A magazint az Egmont Hungary adja ki és 699 Ft. Havonta jelenik meg.

Optimus Prime:
Daisy aranyos volt mikor Wheeljack beöltöztette őket "porrá hamvaszt minket". Nos éppen megeshetett volna, persze nem szándékosan, de ahogy Wheeljack találmányai működnek...

A másik. Viccből beütöttem a böngészbe a trasnformers.hu-t és ez jött ki: Transformers.hu
Ez most egy nagyon jó fan oldal vayg tényleg végre egy hivatalos magyar TF oldal?

elwood:
Szívesen!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése