HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1172/1242) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: SkleshN ---Optimusz tanácsot kér Super Omega-tól (Reflektorfényben: Optimusz).

Super Omega ismerte Nova Fővezért.

Lehet nem szabadna átvinnem az idősávokat a Marvel, kontra IDW (vagy más) szériák között, de

Super Omega a Földön látta meg a napvilágot, amikor védelem kellett a Bárkának (Marvel Generation 1. #9. szám). Nova Fővezér pedig millió évekkel azelőtt létezett Kibertronon, amikor még nem volt polgárháború, Álcák és Autobotok, hanem egy volt minden Transformer: Autobot!

Nos akkor, hogyan ismerhette Nova Fővezért? Az IDW magyarázza másként?
--- Idézet vége ---
Nos, nem én vagyok a téma legnagyobb szakértője, de én ezt úgy látom, hogy a Marvel és az IDW teljesen eltérő alternatív univerzumot alkotott meg. Míg a Marvelben ha felmerült egy új ötlet, azokat gyakorta úgy hozták be, hogy a "szemünk előtt" születtek meg, addig az IDW-nél ilyen nincs. Azokat a karaktereket akik a Marvelnél születtek meg, mint alternatív univerzum, itt már rég létező karakterként kezeli, akit alkalomadtán egyszerűen behoznak a történetbe.

Épp ezért, minthogy a Marvel és az IDW Transformers idővonalainak nincs átfedése, épp ezért ezt nem minősíteném sem ellentmondásnak, sem hibának.

De vannak itt nálam illetékesebbek, akik majd kiigazítanak, ha valamiben tévednék.

SkleshN:
Üdv!
Igaz vannak hibák, de szerintem nem is ez a lényeg... a maciról meg könyebb egy standard akváriumos üvegbúrát le-fel tenni (hátitáskájával együtt, ami szintén, hol vanb, hol nincs), mint Ösztüzet kidobni Légihiúzból, pláne ha előtte Kilövőben volt.  

És amikor Mogorva átalakul T-rex alt módba, hová tűnik a korona? Zsebre tette?  

Jah, még valami.
Várok minden TF fun-t (pláne akik a karakterleiírásokat is szeretik böngészni) a következő két oldal valamelyikén:

- http://www.tf-univerzum.atw.hu/ (ha lesz energia és idő végtelen - újraélesztem)

- http://hu.transformers.wikia.com/wiki/Kezd%C5%91lap - no ezekhez kellene még Alkusz, Átejtő és a többi, ismeretlen, félismeretlen robi

Egy érdekes dolog vetődött fel a Reflektorfényben részek olvasása közben...

Optimusz tanácsot kér Super Omega-tól (Reflektorfényben: Optimusz).

Super Omega ismerte Nova Fővezért.

Lehet nem szabadna átvinnem az idősávokat a Marvel, kontra IDW (vagy más) szériák között, de

Super Omega a Földön látta meg a napvilágot, amikor védelem kellett a Bárkának (Marvel Generation 1. #9. szám). Nova Fővezér pedig millió évekkel azelőtt létezett Kibertronon, amikor még nem volt polgárháború, Álcák és Autobotok, hanem egy volt minden Transformer: Autobot!

Nos akkor, hogyan ismerhette Nova Fővezért? Az IDW magyarázza másként?

Aldarion:
Ja én meg is vettem, kíváncsiságból. Azt hiszem a KNET-en olvastam, hogy valakinek egy kilövő vagy mi a nyavaja volt benne, nekem viszont egy Autobot-logós kulcstartó jutott...
Viszont, egyfelől ennyiért sokallom azt a pénzt, amit elkérnek érte, bár az tény, hogy jó minőségű, igényes kivitelezésű, de kissebb méretben, nagyobb oldalszámmal elégedettebb lennék. Másfelől, jól láthatóan a fiatalságot célozza, tehát nem tudom megveszem-e a folytatást.

A 36. szám bakijairól: Én a 15. oldalon vettem észre, hogy a középső sor első panelén még van szkafander a macin, ugyanazon sor második és harmadik képén már nincs, de a következő oldalon már megint rajta van. Úgy látszik a kislány ráér öltöztetni a macit...

Ez a kvíz nagyon jópofa, Optimusz! Ajánlom mindenkinek. De azt továbbra sem tudom, hogy mi az eredete a LadyMen217-nek...

SilverTea:
Ez az oldal nagyon pöpec. (Transformers.hu) Köszi a linket Optimusz!
Apropó, nem tudod, hogy a képregényt, amit említettél, interneten meg lehet-e rendelni és ha igen, hol?

Optimus Prime:
Furcsálom, hogy még ide nem jutott el a hír, de... 11 év és 2 hónap után újra van itthon Transformers képregény!
Mégoedig az angol Titan Comic széria mintájára. Mi több a tartalom is ugyanaz. Vagyis rövid - ahogy az a UK-nél megszokhattuk - képregény, leírások, ismertetők, poszter, ajándék.
Ajándék eltérő, szóval érdemes szétnézni, megkérdezni. A magazint az Egmont Hungary adja ki és 699 Ft. Havonta jelenik meg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése