HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1169/1241) > >>

KiD:
Wildman és Seinor is nagyon jó rajzoló. Én Wildmant szeretem jobban, Seniorra viszont hosszú távon nagyon rá lehet érezni, néhol igen tréfás jelenetek tudnak kibantakozni nála.

neverlivetosee:

--- Idézetet írta: talgaby ---Hú, én meg hogy utáltam azokat a rajzokat, amikor vettem a régi sorozatot. Akármilyen sokkoló volt utána a váltás, nekem Andrew Wildman "organizált" robotjai ezerszer jobban tetszettek. Nem olyan volt, mintha tömbökből épültek volna fel, hanem tényleg látszódott a részletesség.
--- Idézet vége ---

Ugye?
Számomra is nagyon meggyőzőek voltak a rajzai, anno nagyon nagy hatással voltak rám.

Amúgy nem tudom, hogy mennyire van rá igény, de szívesen segítenék bármiben, ami TF. Fordítás, szöveg beírás, frissítés (lehetne php motort is írni az egésznek, szívesen segítek abba is ha kell)

talgaby:
Hú, én meg hogy utáltam azokat a rajzokat, amikor vettem a régi sorozatot. Akármilyen sokkoló volt utána a váltás, nekem Andrew Wildman "organizált" robotjai ezerszer jobban tetszettek. Nem olyan volt, mintha tömbökből épültek volna fel, hanem tényleg látszódott a részletesség.

elwood:
Nekem Geoff Senior volt a kedvencem, az Ősi üvöltés, meg az a Mátrix hajszából az Alien koppintás magasan vezet.

Sepi:

--- Idézetet írta: SkleshN ---Srácok! Ez a sörös mizé az avatar kép alatt mire, miként változik? Hozzászólások száma egy adott, vagy az összes topicban?
--- Idézet vége ---
Az a sörös izé a hozzászólások számával növekedni fog. Most még egy üres korsó van nálad, de ahogy növekszik a hsz-eid száma, megtelik sörrel, és majd bizonyos számú hsz után lesz mégegy és így tovább. Ha jól emlékszem összesen öt kis korsó a legtöbb ami egy sorban összegyűlik, majd ezer hsz után már olyan nagy korsód lesz, mint amilyen az én avatarom alatt is van. Ez a maximum.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése