HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
talgaby:
Ue. old. u. kocka, legfelső robi?
elwood:
Semmi válasz? Egy tipp sem? Szabad a gazda?
elwood:
Mivel olyan szívesen elemezgettétek a hibákat ebben a részben, van egy rejtvényem a számotokra. Van egy Autobot, aki a rajzoló "hibájából" az amerikai sorozatban csak és kizárólag ebben az egy részben szerepel, egyetlen kockában. Elvben semmilyen magyarázat nincs rá, hogy kerülhetett a Bárkára. Még annyit segítek, hogy egy megszólalása is van, de a neve soha nem hangzik el. Ki ő?
neverlivetosee:
--- Idézetet írta: elwood ---
--- Idézetet írta: neverlivetosee ---Amúgy nem tudom, hogy mennyire van rá igény, de szívesen segítenék bármiben, ami TF. Fordítás, szöveg beírás, frissítés (lehetne php motort is írni az egésznek, szívesen segítek abba is ha kell)
--- Idézet vége ---
Köszi, fordítás-beírás területén jól állunk (gyakorlatilag minden fordítás kész, és a beírásokkal is jól haladunk). Az oldal felújítása és egy php motor viszont nagy segítség lenne, volt már szó erről, ezt viszont troll-lal kéne megbeszélni, aki most valószínűleg egyéb elfoglaltságai miatt (vizsgaidőszak?) eltűnt, ezért is olyan rapszódikus mostanában a frissítés. Ez ügyben mindenképp érdemes volna beszélni, akár személyesen is (ha pesti vagy) troll-lal közösen
Privát üzenetben majd jelentkezem ez ügyben, pár napon (egy héten) belül.
--- Idézet vége ---
Hát pesti ugyan nem vagyok, de ahhoz képest "sűrűn" szoktam fent lenni, bár leginkább zenekari elfoglaltságok miatt. Amúgy mostanában én is vizsgázgatok, bár csak OKJ-s, illetve az-az előtti sulis vizsgák, csak sok van belőlük és néha le tudnak terhelni a hülyeséggel. De szívesen segítenék bármiben, amiben tudok, szóval várom leveled.
elwood:
--- Idézetet írta: neverlivetosee ---Amúgy nem tudom, hogy mennyire van rá igény, de szívesen segítenék bármiben, ami TF. Fordítás, szöveg beírás, frissítés (lehetne php motort is írni az egésznek, szívesen segítek abba is ha kell)
--- Idézet vége ---
Köszi, fordítás-beírás területén jól állunk (gyakorlatilag minden fordítás kész, és a beírásokkal is jól haladunk). Az oldal felújítása és egy php motor viszont nagy segítség lenne, volt már szó erről, ezt viszont troll-lal kéne megbeszélni, aki most valószínűleg egyéb elfoglaltságai miatt (vizsgaidőszak?) eltűnt, ezért is olyan rapszódikus mostanában a frissítés. Ez ügyben mindenképp érdemes volna beszélni, akár személyesen is (ha pesti vagy) troll-lal közösen
Privát üzenetben majd jelentkezem ez ügyben, pár napon (egy héten) belül.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése