HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1167/1241) > >>

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: elwood ---Mivel olyan szívesen elemezgettétek a hibákat ebben a részben, van egy rejtvényem a számotokra. Van egy Autobot, aki a rajzoló "hibájából" az amerikai sorozatban csak és kizárólag ebben az egy részben szerepel, egyetlen kockában. Elvben semmilyen magyarázat nincs rá, hogy kerülhetett a Bárkára. Még annyit segítek, hogy egy megszólalása is van, de a neve soha nem hangzik el. Ki ő?
--- Idézet vége ---

Utols előtti oldal, 21-es. Sandstorm aka Homokvihar. Még nem lehetett a Földön és ha jól tudom a US szériában nem is szerepel. Mi csak a Múlt, jelen, jövő..." számban láttuk, ami valószínűleg véletlenül került nálunk kiadásra.

Habba:
Még új vagyok, most reggeltem, de már rég olvastam az oldalt.

Fuvaros eltévedt egy kicsit, nekem úgy tűnik! Megjegyzem ez a rész tele van hibával... :-)

Egyébként az én favoritom egyértelműen Wildman és a 76-os rész, képileg. A második Perlin. Delbo is nagyon tetszett, de Senior nem jön be.

Múltkor olvastam valamit egy 6. dinobotról, asszem Paddles volt a neve, ő hol szerepel???

talgaby:
Ue. old. u. kocka, legfelső robi?

elwood:
Semmi válasz? Egy tipp sem? Szabad a gazda?

elwood:
Mivel olyan szívesen elemezgettétek a hibákat ebben a részben, van egy rejtvényem a számotokra. Van egy Autobot, aki a rajzoló "hibájából" az amerikai sorozatban csak és kizárólag ebben az egy részben szerepel, egyetlen kockában. Elvben semmilyen magyarázat nincs rá, hogy kerülhetett a Bárkára. Még annyit segítek, hogy egy megszólalása is van, de a neve soha nem hangzik el. Ki ő?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése