HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Optimus Prime:
--- Idézetet írta: elwood ---Mivel olyan szívesen elemezgettétek a hibákat ebben a részben, van egy rejtvényem a számotokra. Van egy Autobot, aki a rajzoló "hibájából" az amerikai sorozatban csak és kizárólag ebben az egy részben szerepel, egyetlen kockában. Elvben semmilyen magyarázat nincs rá, hogy kerülhetett a Bárkára. Még annyit segítek, hogy egy megszólalása is van, de a neve soha nem hangzik el. Ki ő?
--- Idézet vége ---
Utols előtti oldal, 21-es. Sandstorm aka Homokvihar. Még nem lehetett a Földön és ha jól tudom a US szériában nem is szerepel. Mi csak a Múlt, jelen, jövő..." számban láttuk, ami valószínűleg véletlenül került nálunk kiadásra.
Habba:
Még új vagyok, most reggeltem, de már rég olvastam az oldalt.
Fuvaros eltévedt egy kicsit, nekem úgy tűnik! Megjegyzem ez a rész tele van hibával... :-)
Egyébként az én favoritom egyértelműen Wildman és a 76-os rész, képileg. A második Perlin. Delbo is nagyon tetszett, de Senior nem jön be.
Múltkor olvastam valamit egy 6. dinobotról, asszem Paddles volt a neve, ő hol szerepel???
talgaby:
Ue. old. u. kocka, legfelső robi?
elwood:
Semmi válasz? Egy tipp sem? Szabad a gazda?
elwood:
Mivel olyan szívesen elemezgettétek a hibákat ebben a részben, van egy rejtvényem a számotokra. Van egy Autobot, aki a rajzoló "hibájából" az amerikai sorozatban csak és kizárólag ebben az egy részben szerepel, egyetlen kockában. Elvben semmilyen magyarázat nincs rá, hogy kerülhetett a Bárkára. Még annyit segítek, hogy egy megszólalása is van, de a neve soha nem hangzik el. Ki ő?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése