HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1167/1242) > >>

Silver&Clio:
Sajnos már elküldtem a hozzászólást. Elnézést tényleg hülyeséget írtam. Bár a szénhidrátok és a szénhidrogén rokon vegyületek.
A szénhidrátok pl: a zsírok , olajok, curok, és keményítő. Ezek energiahordozók a szervesek számára...

Szénhidrogén pedig például a nyers köolaj.. persze valamikor ez is szerves anyag volt.

Valóban egy kannából tölti fel...Hát pont ezért is írtam hogy következetlenek, mintha nem is igazán találták volna ki kedvenc robotjaink "táplálékát" .
Még egy észrevétel..ugyebár a benzint át kellet alakítani hogy a Tf-számára is feéhasználható legyen. a Cybertronon honnan lett volna folyékony üzemanyag?
A bárkán Optimuszék valamilyen elektromos áramhoz hasonló dologgal töltik fel magukat és nem folyékony üzemanyaggal. legyen az bármi.. A későbbi részekben is használnak benzit a robotok?  Úgy értem amikor már Furman veszi át a stafétabotot..

elwood:
A helyes megfejtéssel Optimus szolgált, valóban Homokvihar az, aki nem szerepel amúgy a képregényben.  Az utolsó képkockán a legfelső robi Fuvaros, vele semmi baj nincs, ő jó helyen van, bár talán az ilyesfajta lelkesedés nem éppen jellemző rá.

Hubba: 6. dinobot nincs. Van egy Transformers Legends című könyv, amiben igencsak amatőr ízű what if? történetek szerepelnek, és ebben egy novellában szerepel egy Paddles nevű dinobot. A világ leginkább a G1 rajzfilmre hasonlít, de a dinobotok közül nincs benne se Roham, se Iszap, így paddles a 4. dinobot. Legjobb elfelejteni.

Clio: csak annyit pontosítanék, hogy megatron a robotmester történetben nem szénhidrát  alapú üzemanyagból fogyott ki (inkább szénhidrogén), hanem a rendes üzemanyagából, épp az volt a baja, hogy a szén számára "emészthetetlen" volt. És ahhoz képest, hogy az megelőző részben vezetik be az energon kockát, Fülelő itt kvázi "benzines kannából" tölti fel Megatront.

Silver&Clio:
Amit eddig nem igazán találtak ki ponotsabban nem voltak következetesek benne. (lévén gyerekeknek készült) A robotok energiaforrása.  A rajzfilmben pedig mindenféle forrásból elő tudják állítani Soundwave üres kockáit töltötték fel, nyers kőolajjal, elektromos árammal..stb   A Marvel "robotmesterben" Megatronból szénhidrát jellegű üzemanyag fogy ki ezért megmerevedik.
Az IDw-ben is  energon szerepel..ráadásul bányásszák..
  A Bayformersben pedig egy mini "reaktor" a szikrájuk egyben energiaforrásuk is.

Kinek mi a szimpatikus?

Ha már a hibáknál tartunk. A rajzabn én látok még egy hibát. méghozzá ösztűzzel kapcsolatos..kinek a légzsilipén is dobják  ki a gyerekek?! Ugyebár kilövőén, és ki van mégis rajzolva?

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: elwood ---Mivel olyan szívesen elemezgettétek a hibákat ebben a részben, van egy rejtvényem a számotokra. Van egy Autobot, aki a rajzoló "hibájából" az amerikai sorozatban csak és kizárólag ebben az egy részben szerepel, egyetlen kockában. Elvben semmilyen magyarázat nincs rá, hogy kerülhetett a Bárkára. Még annyit segítek, hogy egy megszólalása is van, de a neve soha nem hangzik el. Ki ő?
--- Idézet vége ---

Utols előtti oldal, 21-es. Sandstorm aka Homokvihar. Még nem lehetett a Földön és ha jól tudom a US szériában nem is szerepel. Mi csak a Múlt, jelen, jövő..." számban láttuk, ami valószínűleg véletlenül került nálunk kiadásra.

Habba:
Még új vagyok, most reggeltem, de már rég olvastam az oldalt.

Fuvaros eltévedt egy kicsit, nekem úgy tűnik! Megjegyzem ez a rész tele van hibával... :-)

Egyébként az én favoritom egyértelműen Wildman és a 76-os rész, képileg. A második Perlin. Delbo is nagyon tetszett, de Senior nem jön be.

Múltkor olvastam valamit egy 6. dinobotról, asszem Paddles volt a neve, ő hol szerepel???

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése