HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Na és mikor frissítünk? :comixartretro:
elwood:
Amit legközelebb lefordítok, az a Spotlight: Grimlock De komolyan, most az Össztűz, majd az Arszi Spotlightok jönnek. Hogy mikor lesz frissítés? Hisz csak most volt...
Silver&Clio:
Ezekszerint júniusig kell várnunk hogy megtudjuk Hot-Rod megtalálja e Acélfejet? Hunter mit csinál fejmesternént.. ..stb
Valamint én is köszönöm a frissítést. Örülök ,hogy önként vállaljátok ezt a feladatot. Nem tudnak olyan sokan jól angolul ,hogy igazán élvezhető legyen eredetiben olvasni. Éppen ezért külön köszönet.
Az IDW sorozat eddig nekem nagyon bejött.. Nagyon igényesek a rajzok, kívnácsi vagyok a folytatásra, van egy pár párhuzamosan futó szál..
Valamint melyik lesz a következő spotlight amit lefordítotok?
Bár most kíváncsi vagyok a marvel folytatására is , vajon mit fog tenni Ösztűz.. Tényleg itt mikor várható a frissítés?
elwood:
Igen, megint az, hogy "univerzumja válogatja". A Marvel univerzumban Ciklon és Ostor "csak" célmesterek, és nem Unikron teremtményei (Budiansky írása). Az általad említett másik történetben Ostor és Ciklon Unikron teremtményei, amely a mozifilm történetének egy "worst case scenario"-ját folytatja, de ott sincs részletezve, Ciklonnak és Ostornak mi a pontos eredete (bár itt a szerző már Furman, akire sokban hatott a film).
Mellesleg Ostor és Ciklon a rajzfilm-mozifilm történet végén maguk is célmesterek lesznek, köszönhetően annak, hogy JÁTÉKKÉNT is újrakiadták őket célmesterként.
SkleshN:
Köszi srácok a frissítést!
Ismét egy keresztezett tényre kérdeznék, hátha csak nekem zavaros a történet.
A fejsmesterek befejező részében ugyebár a Célmesterek Álca fronton is megjelennek...
Ostor és Ciklon.
Nos, a rajfilm ugyebár nem teljesen követi a Marvel történetet, de ott pl. 2 halott álca testét formálja át Unikron, Ostorrá és Ciklonná.
Ciklon itt az álcarovar Szilánkból lesz.
Ostor pedig Égretörőből lesz.
Ezt megerősíti az IDW Transformers - Az Animációs Mozi #2 száma is.
A Marvel képregény végefelé is feltünnek, amikor a Jövőben egy maroknyi autobot és ember szövetség győzni tud Galvatron és álcái fölött. Ott éppen Ciklon és Ostor egy kommunikációs bázist védenek, amikor az Autobotok támadnak.
Ciklon és Ostor Célmesterek, vagy pedig Szilánk és Égretőrő Unikron által újraformált alakjai?
De lehet megint a TF Univerzumok közti eltérés a megoldás?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése