HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Igen, megint az, hogy "univerzumja válogatja". A Marvel univerzumban Ciklon és Ostor "csak" célmesterek, és nem Unikron teremtményei (Budiansky írása). Az általad említett másik történetben Ostor és Ciklon Unikron teremtményei, amely a mozifilm történetének egy "worst case scenario"-ját folytatja, de ott sincs részletezve, Ciklonnak és Ostornak mi a pontos eredete (bár itt a szerző már Furman, akire sokban hatott a film).
Mellesleg Ostor és Ciklon a rajzfilm-mozifilm történet végén maguk is célmesterek lesznek, köszönhetően annak, hogy JÁTÉKKÉNT is újrakiadták őket célmesterként.
SkleshN:
Köszi srácok a frissítést!
Ismét egy keresztezett tényre kérdeznék, hátha csak nekem zavaros a történet.
A fejsmesterek befejező részében ugyebár a Célmesterek Álca fronton is megjelennek...
Ostor és Ciklon.
Nos, a rajfilm ugyebár nem teljesen követi a Marvel történetet, de ott pl. 2 halott álca testét formálja át Unikron, Ostorrá és Ciklonná.
Ciklon itt az álcarovar Szilánkból lesz.
Ostor pedig Égretörőből lesz.
Ezt megerősíti az IDW Transformers - Az Animációs Mozi #2 száma is.
A Marvel képregény végefelé is feltünnek, amikor a Jövőben egy maroknyi autobot és ember szövetség győzni tud Galvatron és álcái fölött. Ott éppen Ciklon és Ostor egy kommunikációs bázist védenek, amikor az Autobotok támadnak.
Ciklon és Ostor Célmesterek, vagy pedig Szilánk és Égretőrő Unikron által újraformált alakjai?
De lehet megint a TF Univerzumok közti eltérés a megoldás?
KiD:
--- Idézetet írta: elwood ---
--- Idézetet írta: Optimus Prime ---A Ravage, Buzzsaw, Laserbeak beszél-nem beszél eset szerintem egyértelműen az író "hibája". Ha jól tudom csak az első két számban beszélnek, amit más írt, mint a másik két számot, majd az 5. számtól vette át Budiansky. Egyszerűen erre nem gondoltak, meg ahogy Elwood is mondta így jobban be tudták mutatni a karaktert.
--- Idézet vége ---
Ez nem teljesen így van, a kazetták mind a négy első részben beszélnek. Arra meg mégse gondolhattak az írók, hogy Budiansky később már nem beszélteti őket. Pláne, hogy a négy részes minisorozat után nem volt még tervbe véve a folytatás. Ha minden áron hibát akarunk csinálni ebből, az inkább Budiansky-é, amiért nem folytatta a hagyományt.
--- Idézet vége ---
Ha jól emlékszem a 14. számban is beszél az egyik madár. Romboló pedig elég sokszor az angol füzetekben.
A fejmesterek lezárását most olvastam először, elég gyengécske sorozat volt ez a négy rész, viszont minden kétséget kizáróan érdekes. Az új Pusztítás epizód tetszett, bár Üstökös utolsó oldalas felbukkanása szerintem nem igazán jött be, inkább a korábbi inkarnációi alapján hatásos a befejezés, IDw-s tevékenysége eddig ugyanis nem volt éppen túl egetrengető. Kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a sztori.
Warusz:
Üdv!
Voltam a képregény fesztiválon .
TF szerzemények :
Avengers TransFormers 1.2.3.
The Animated Movie:3.
Stormbringers: 4
Escalation:5.
BW The Gathering:1.
Best of Uk Dinobot:3 (véletlenül ebből 2-t vettem.
Generatoin:3.4
iktriad:
Wow, kösszönet a frissitésekért Elwood és Tyrant. Lassan szépem ,minden régi Marveles dolog meglesz. Nagy köszönet érte. A 4. Pusztítás pedig, wow, fantasztikus, remekül ábrázolt csata, új fejlemények, és most készülnek a kaszások is beszálni a buliba! Köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése