HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
holloo:
Lehet, hogy hülye kérdés, dehát nem ez az első . A DW első gen. v3. utolsó részének folyt. (Gonosz társaságában vagy valami hasonló ) nincs fenn az oldalon, mert én keresem, de nem találom.(Egyébként is teljesen elvesztem a minik melyik-mikor és hol történik-ben). Légyszi nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok ekkora idióta.
Sepi:
Amikor megnyomod a böngészőben azt a két egymás felé forduló nyilacskát ábrázoló gombot.
KiD:
Na és mikor frissítünk? :comixartretro:
elwood:
Amit legközelebb lefordítok, az a Spotlight: Grimlock De komolyan, most az Össztűz, majd az Arszi Spotlightok jönnek. Hogy mikor lesz frissítés? Hisz csak most volt...
Silver&Clio:
Ezekszerint júniusig kell várnunk hogy megtudjuk Hot-Rod megtalálja e Acélfejet? Hunter mit csinál fejmesternént.. ..stb
Valamint én is köszönöm a frissítést. Örülök ,hogy önként vállaljátok ezt a feladatot. Nem tudnak olyan sokan jól angolul ,hogy igazán élvezhető legyen eredetiben olvasni. Éppen ezért külön köszönet.
Az IDW sorozat eddig nekem nagyon bejött.. Nagyon igényesek a rajzok, kívnácsi vagyok a folytatásra, van egy pár párhuzamosan futó szál..
Valamint melyik lesz a következő spotlight amit lefordítotok?
Bár most kíváncsi vagyok a marvel folytatására is , vajon mit fog tenni Ösztűz.. Tényleg itt mikor várható a frissítés?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése