HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
--- Idézetet írta: elwood ---
--- Idézetet írta: Optimus Prime ---A Ravage, Buzzsaw, Laserbeak beszél-nem beszél eset szerintem egyértelműen az író "hibája". Ha jól tudom csak az első két számban beszélnek, amit más írt, mint a másik két számot, majd az 5. számtól vette át Budiansky. Egyszerűen erre nem gondoltak, meg ahogy Elwood is mondta így jobban be tudták mutatni a karaktert.
--- Idézet vége ---
Ez nem teljesen így van, a kazetták mind a négy első részben beszélnek. Arra meg mégse gondolhattak az írók, hogy Budiansky később már nem beszélteti őket. Pláne, hogy a négy részes minisorozat után nem volt még tervbe véve a folytatás. Ha minden áron hibát akarunk csinálni ebből, az inkább Budiansky-é, amiért nem folytatta a hagyományt.
--- Idézet vége ---
Ha jól emlékszem a 14. számban is beszél az egyik madár. Romboló pedig elég sokszor az angol füzetekben.
A fejmesterek lezárását most olvastam először, elég gyengécske sorozat volt ez a négy rész, viszont minden kétséget kizáróan érdekes. Az új Pusztítás epizód tetszett, bár Üstökös utolsó oldalas felbukkanása szerintem nem igazán jött be, inkább a korábbi inkarnációi alapján hatásos a befejezés, IDw-s tevékenysége eddig ugyanis nem volt éppen túl egetrengető. Kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a sztori.
Warusz:
Üdv!
Voltam a képregény fesztiválon .
TF szerzemények :
Avengers TransFormers 1.2.3.
The Animated Movie:3.
Stormbringers: 4
Escalation:5.
BW The Gathering:1.
Best of Uk Dinobot:3 (véletlenül ebből 2-t vettem.
Generatoin:3.4
iktriad:
Wow, kösszönet a frissitésekért Elwood és Tyrant. Lassan szépem ,minden régi Marveles dolog meglesz. Nagy köszönet érte. A 4. Pusztítás pedig, wow, fantasztikus, remekül ábrázolt csata, új fejlemények, és most készülnek a kaszások is beszálni a buliba! Köszi!
Warusz:
Okés köszi!
Troll:
Frissültünk!
Transformers Marvel - Fejmesterek #04
Transformers IDW v4 - Pusztitás #04
A Fejmesterek 4-11-et amint tudjuk javítjuk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése