HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
--- Idézetet írta: holloo ---A DW első gen. v3. utolsó részének folyt. (Gonosz társaságában vagy valami hasonló ) nincs fenn az oldalon, mert én keresem, de nem találom.
--- Idézet vége ---
Sajnos nincs folytatás. Itt volt az, hogy a DreamWave becsődölt. Ez az oka, hogy a War Within vol. 3. harmadik részének sincs folytatása.
--- Idézetet írta: iktriad ---Elwood, döntöttél az ügyben, hogy Délibáb spotlightja le lesz-e fordítva?
--- Idézet vége ---
A döntést tyrant hozta meg helyettem, úgyhogy úgy néz ki, lesz fordítás.
inferno:
Köszönet a honosítóknak a Fejmesterekért, tetszett! Anno mikor nálunk is futott a sorozat (Semic) hiányoltam is a nebulossal kapcsolatos részeket. Kösz, h pótoltátok a hiányt.
Silver&Clio:
Hát igen Hatlövet egy kissé mintha nagyképű lenne, mondjuk van is mire. Szépen ecseteli az autobotoknak ,hogy miért nincs esélyük ellene. Tetszik Keményfej frappáns válasza erre.
Űrdongó pedig :mint a leggyengébb láncszem..
Dark:
Na, ez jó rész volt...végre kaptunk egy kis Hatlövetet axion közben
Heh, tetszett hogy Furman továbvitte azt a szép hagyományt hogy Űrdongót mindjárt a csata elején leverik...hú, ez gonosz volt részemröl
Köszi a honosítást, az ég áldjon érte titeket
iktriad:
Elwood, döntöttél az ügyben, hogy Délibáb spotlightja le lesz-e fordítva? Pár hónapja, azt mointdtad, még nem biztos, azóta meghoztad a döntést?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése