HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
SkleshN:
Tudna valaki némi infoval szolgálni (hol találok leírást róluk, szerepelnek-e Marvel TF gen.1-ben, melyik számban) a következőkről?
Pl.:
* Alfa Trion,
* Carnivac (Álcapáncélosok - Bestia),
* Triptikon,
* Karom (Pounce - klón),
* Xaaron Emir,
* Szökkenő (Springer),
* Légihiuz (Sky Lynx),
* Mennydörgés - Thunderwing,
* Álcapáncélosok - Bestiák
* Overkill
* Marcangoló - Gnaw
* Ruckus
* Slugfestvagy esetleg még Optimusz komponensére, HI-Q érdekelne, ők hol akadtak össze?
Ha valaki arra jár, tudna segíteni? > A Hibás dolgok
Köszi előre is!
Hearts of Steel lesz fordítva???
elwood:
--- Idézetet írta: neverlivetosee ---KÉRDÉS(ek):
-Lesz Marvel UK TF? Nekem mondjuk elvileg meg van az összes, de elég rendszertelenül és változó minőségben.
--- Idézet vége ---
Elvben lesz, de nem itt. Van egy Optimusz Prime fórumán kialakult lelkes közösség, amiek egyik vezéralakja, Shockwave, és a mi tyrantunk közös projektjében készülnek már az első számok, de a munka sokat tolódik, mert ugye az élet gyakran közbeszól.
--- Idézet ----Lesz G2-es TF? Nagyrészt ez is elég rossz minőségben van meg nekem, úgy értem elég kicsik a beszkennelt képek.
--- Idézet vége ---
Lesz. Egyszer. Ha befejeztük a G1-et.
--- Idézet ----Lesz TF Universe? Elég érdekesnek néz ki, csak egy előzetest sikerült még szereznem. Bár a Beast warst úgy ahogy van, utálom, de így vegyítve talán érdekes.
--- Idézet vége ---
Nem lesz. Nincs meg az összes rész, nem is tetszett annyira, és az már a nagyon hc rajongóknak való. Mi meg még a G2-t se tudtuk le.
--- Idézet ----Lesz Crossing Over? Meg hasonló Hasbro dolgok?
--- Idézet vége ---
A helyes kifejezés: crossover. A GI Joe-val és a Bosszú Angyalaival közös történetekre gondolsz? Nem, azok se lesznek. Legalábbis tőlem nem. Nem szívesen fordítok olyat, amit fáj elolvasni, és azoknak a történeteknek a minősége jócskán hagy maga után kívánnivalót. Egy kivétel van, azzal már régóta tartozunk, de már nem sokáig...
neverlivetosee:
KÉRDÉS(ek):
-Lesz Marvel UK TF? Nekem mondjuk elvileg meg van az összes, de elég rendszertelenül és változó minőségben.
-Lesz G2-es TF? Nagyrészt ez is elég rossz minőségben van meg nekem, úgy értem elég kicsik a beszkennelt képek.
-Lesz TF Universe? Elég érdekesnek néz ki, csak egy előzetest sikerült még szereznem. Bár a Beast warst úgy ahogy van, utálom, de így vegyítve talán érdekes.
-Lesz Crossing Over? Meg hasonló Hasbro dolgok?
Jó tudom telhetetlen vagyok, csak érdeklődök a tervek iránt :-)
--- Idézetet írta: elwood ---Amit legközelebb lefordítok, az a Spotlight: Grimlock De komolyan, most az Össztűz, majd az Arszi Spotlightok jönnek. Hogy mikor lesz frissítés? Hisz csak most volt...
--- Idézet vége ---
Húúú, Arszi Spotlight nagyon ott van! Én legalább is meglepődtem, hogy mi lett az egészből ki hozva, várom magyarul!
elwood:
--- Idézetet írta: holloo ---A DW első gen. v3. utolsó részének folyt. (Gonosz társaságában vagy valami hasonló ) nincs fenn az oldalon, mert én keresem, de nem találom.
--- Idézet vége ---
Sajnos nincs folytatás. Itt volt az, hogy a DreamWave becsődölt. Ez az oka, hogy a War Within vol. 3. harmadik részének sincs folytatása.
--- Idézetet írta: iktriad ---Elwood, döntöttél az ügyben, hogy Délibáb spotlightja le lesz-e fordítva?
--- Idézet vége ---
A döntést tyrant hozta meg helyettem, úgyhogy úgy néz ki, lesz fordítás.
inferno:
Köszönet a honosítóknak a Fejmesterekért, tetszett! Anno mikor nálunk is futott a sorozat (Semic) hiányoltam is a nebulossal kapcsolatos részeket. Kösz, h pótoltátok a hiányt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése