HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1159/1241) > >>

elwood:

--- Idézetet írta: SkleshN ---Tudna valaki némi infoval szolgálni (hol találok leírást róluk, szerepelnek-e Marvel TF gen.1-ben, melyik számban) a következőkről?

[/list]vagy esetleg még Optimusz komponensére, HI-Q érdekelne, ők hol akadtak össze?
--- Idézet vége ---
A Dreamwave anno megjelentetett egy More Than Meets the Eye című, nyolc részes kiadványt, abban Xaaron kivételével mindenki szerepel, akikre itt rákérdezel. Volt a Marvelnek is egy Marvel Universe c. négy részes kiadványa, abban a 1987-ig megjelent figurák vannak benne, de az általad kérdezettek közül csak Springer, Triptikon, Légi Hiúz és talán Marcangoló szerepel benne. Az amerikai Marvel füzetekben a 49. számtól asszem rendszeresen jelentek meg  még karakterleírások, abban talán benne van Ruckus, Karom, meg pár álcapáncélos is. Magyarul ezek közül azt hiszem, csak Légi Hiúz, Karom és Triptikon jellemzése jelent meg füzetben, hogy melyikben, azt nem tudom. A jellemzésekből többet feltöltöttek már a netre, ha visszaolvasod a fórumot, találsz linkeket is. A Szökkenőről a DW G1 füzetek közt nálunk is szerepel leírás. Xaaronnak nincs adatlapja. Hi-Q háttértörténetét nem mondanám el, mert még az idén itt is olvashatod majd.

--- Idézet ---Ha valaki arra jár, tudna segíteni? > A Hibás dolgok
--- Idézet vége ---
Válasz helyben.

--- Idézet ---Hearts of Steel lesz fordítva???
--- Idézet vége ---
Általam biztos nem.

talgaby:
Ha törölni akarod az aláírásodat, de látszólag nem megy, akkor válts át klasszikus szerkesztőbe (a jobb felső sarokban található egymásba forgó nyilacskák). Akkor bb-kódban látod a szöveget, és törölheted, amit akarsz.

Más:
Megkérnék mindekit, hogy vagy szedjétek össze, mit akartok írni, vagy használjátok a Szerkesztés gombot, de ne írjatok egymás után 2-3-10 perceken belül. Errefelé se rajongunk a floodért, és mostanság ebben a topicban bukkan fel a leggyakrabban. Köszönöm.

SkleshN:
Tudna valaki némi infoval szolgálni (hol találok leírást róluk, szerepelnek-e Marvel TF gen.1-ben, melyik számban) a következőkről?

Pl.:

* Alfa Trion,
* Carnivac (Álcapáncélosok - Bestia),
* Triptikon,
* Karom (Pounce - klón),
* Xaaron Emir,
* Szökkenő (Springer),
* Légihiuz (Sky Lynx),
* Mennydörgés - Thunderwing,
* Álcapáncélosok - Bestiák
* Overkill
* Marcangoló - Gnaw
* Ruckus
* Slugfestvagy esetleg még Optimusz komponensére, HI-Q érdekelne, ők hol akadtak össze?

Ha valaki arra jár, tudna segíteni? > A Hibás dolgok

Köszi előre is!

Hearts of Steel lesz fordítva???

elwood:

--- Idézetet írta: neverlivetosee ---KÉRDÉS(ek):
-Lesz Marvel UK TF? Nekem mondjuk elvileg meg van az összes, de elég rendszertelenül és változó minőségben.
--- Idézet vége ---
Elvben lesz, de nem itt. Van egy Optimusz Prime fórumán kialakult lelkes közösség, amiek egyik vezéralakja, Shockwave, és a mi tyrantunk közös projektjében készülnek már az első számok, de a munka sokat tolódik, mert ugye az élet gyakran közbeszól.

--- Idézet ----Lesz G2-es TF? Nagyrészt ez is elég rossz minőségben van meg nekem, úgy értem elég kicsik a beszkennelt képek.
--- Idézet vége ---
Lesz. Egyszer. Ha befejeztük a G1-et.

--- Idézet ----Lesz TF Universe? Elég érdekesnek néz ki, csak egy előzetest sikerült még szereznem. Bár a Beast warst úgy ahogy van, utálom, de így vegyítve talán érdekes.
--- Idézet vége ---
Nem lesz. Nincs meg az összes rész, nem is tetszett annyira, és az már a nagyon hc rajongóknak való. Mi meg még a G2-t se tudtuk le.

--- Idézet ----Lesz Crossing Over? Meg hasonló Hasbro dolgok?
--- Idézet vége ---
A helyes kifejezés: crossover. A GI Joe-val és a Bosszú Angyalaival közös történetekre gondolsz? Nem, azok se lesznek. Legalábbis tőlem nem. Nem szívesen fordítok olyat, amit fáj elolvasni, és azoknak a történeteknek a minősége jócskán hagy maga után kívánnivalót. Egy kivétel van, azzal már régóta tartozunk, de már nem sokáig...

neverlivetosee:
KÉRDÉS(ek):

-Lesz Marvel UK TF? Nekem mondjuk elvileg meg van az összes, de elég rendszertelenül és változó minőségben.

-Lesz G2-es TF? Nagyrészt ez is elég rossz minőségben van meg nekem, úgy értem elég kicsik a beszkennelt képek.

-Lesz TF Universe? Elég érdekesnek néz ki, csak egy előzetest sikerült még szereznem. Bár a Beast warst úgy ahogy van, utálom, de így vegyítve talán érdekes.

-Lesz Crossing Over? Meg hasonló Hasbro dolgok?

Jó tudom telhetetlen vagyok, csak érdeklődök a tervek iránt :-)

--- Idézetet írta: elwood ---Amit legközelebb lefordítok, az a Spotlight: Grimlock  De komolyan, most az Össztűz, majd az Arszi Spotlightok jönnek. Hogy mikor lesz frissítés? Hisz csak most volt...
--- Idézet vége ---
Húúú, Arszi Spotlight nagyon ott van! Én legalább is meglepődtem, hogy mi lett az egészből ki hozva, várom magyarul!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése