HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1159/1242) > >>

neverlivetosee:
Köszi a válaszokat!
Amúgy a Crossing Over alatt nem a crossover sztorikra gondoltam, bár mikor megláttam, nekem is valami hasonló jutott eszembe. Elvileg valami Hasbro kiadású hülyeség, de lényegi információt nem igen olvastam róla, csak azt, hogy van.

SkleshN:
- Elwood! Még az idén?    Coool!
- Talgaby. Legközelebb figyelek erre is.
Köszönöm válaszotokat!

Panni:
na, az emberek kinyírva, a másik gonosz támad,  Hatlövet legyőzhetetlen, a Fejmesterek(IDW) előnyben... Lehet ennél rosszabb?

elwood:

--- Idézetet írta: SkleshN ---Tudna valaki némi infoval szolgálni (hol találok leírást róluk, szerepelnek-e Marvel TF gen.1-ben, melyik számban) a következőkről?

[/list]vagy esetleg még Optimusz komponensére, HI-Q érdekelne, ők hol akadtak össze?
--- Idézet vége ---
A Dreamwave anno megjelentetett egy More Than Meets the Eye című, nyolc részes kiadványt, abban Xaaron kivételével mindenki szerepel, akikre itt rákérdezel. Volt a Marvelnek is egy Marvel Universe c. négy részes kiadványa, abban a 1987-ig megjelent figurák vannak benne, de az általad kérdezettek közül csak Springer, Triptikon, Légi Hiúz és talán Marcangoló szerepel benne. Az amerikai Marvel füzetekben a 49. számtól asszem rendszeresen jelentek meg  még karakterleírások, abban talán benne van Ruckus, Karom, meg pár álcapáncélos is. Magyarul ezek közül azt hiszem, csak Légi Hiúz, Karom és Triptikon jellemzése jelent meg füzetben, hogy melyikben, azt nem tudom. A jellemzésekből többet feltöltöttek már a netre, ha visszaolvasod a fórumot, találsz linkeket is. A Szökkenőről a DW G1 füzetek közt nálunk is szerepel leírás. Xaaronnak nincs adatlapja. Hi-Q háttértörténetét nem mondanám el, mert még az idén itt is olvashatod majd.

--- Idézet ---Ha valaki arra jár, tudna segíteni? > A Hibás dolgok
--- Idézet vége ---
Válasz helyben.

--- Idézet ---Hearts of Steel lesz fordítva???
--- Idézet vége ---
Általam biztos nem.

talgaby:
Ha törölni akarod az aláírásodat, de látszólag nem megy, akkor válts át klasszikus szerkesztőbe (a jobb felső sarokban található egymásba forgó nyilacskák). Akkor bb-kódban látod a szöveget, és törölheted, amit akarsz.

Más:
Megkérnék mindekit, hogy vagy szedjétek össze, mit akartok írni, vagy használjátok a Szerkesztés gombot, de ne írjatok egymás után 2-3-10 perceken belül. Errefelé se rajongunk a floodért, és mostanság ebben a topicban bukkan fel a leggyakrabban. Köszönöm.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése