HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1126/1241) > >>

Silver&Clio:
A Beast Wars második szezonjánál tartok. Pedig nem akartam megnézni . A youtube-on volt fent egy pár rész de valahogy nem érdekelt. Egy TF fan fórumos barátomtól viszont megkaptam az egész sorozatot. Így az elejétől nézve egész más! Kifejezetten tetszik! Én komoly segítséget tudok felajánlani a felirat file-ok elkészítésében.
Csak a lefordított szövegre van szügségem  ami lehet world-ban vagy csak úgy levélben elküldve. Hugom animékhez csinált feliratokat. Összedolgoztak Aya-chanal. Aya fordította jappánból hugi meg elkészítette a feliratot és beidőzítette. Egy 30 perces anime felirtozása kb fél nap. Ráér mivel othoni  számítógépes munkája van.

Szóval lehet hogy dolgoznak rajta de ha nincs megszervezve ki mit csinál...

Lényeg egy jó angolos kell aki hallásból lefordítja  és szintén ráér. Amint elküldi a szöveget egy vagy 2 napra rá kész a felirat!

Aldarion:
Arra a pályára annyit tudok, mondani, hogy váltass alakot, és várj. Az Álcák úgyis feléd fognak indulni, de változó menettempóban (Triptikon és Megatron csak egy lépés/kör tempóban haladhat.) Ha megtört a csatárlánc hajts át közöttük, menj oda a generátorhoz, és foglald el vagy támadd meg (most nem tom melyik az aktuális feladat) lényeg az, hogy amint elfoglalsz egyet, kinyílik valamelyik "cella" ha kihozod az adott foglyot, már csak a másikat kell kiereszteni. Én a magam részéről azt javaslom, hogy a lánc felszakadozása után hajts az Optimusz melletti generátorhoz, foglald el, utána Optimusz, ha kamion, simán eléri a másikat és onnan nyert ügyed van.

KiD, neked nem tudok, mit mondani. Mobil játék, én tömörítve feltettem a telefonomra, alkalmazásként indítottam, és a telefon magától kicsomagolta, utána bette az indító állományt a Játékok menübe.

KiD:
Nekem van Javám, de valami nem stimmel, kibontom, aztán nincs idítófájl. Ha meg csak nem akarom kibontani, akkor error. Valaki tudja a megoldást?

Optimus Prime:
Annyi progihoz, böngészőhöz, netes scripthez kell a Java! Nem hiszem el hogy van olyan, akinke nincs telepítve  gépére.
Java Runtime Environment
A játék jó, csak nehéz. Az Optimus, Metroplex kiszabadítása pályán elakadtam.

talgaby:
Java kell hozzá, egy tetűnagy (párszáz mega) keretprogram. De hogy abból is pontosan melyik...?  
Bár ha szerencséd van, akkor készítenek emulátort telefonokhoz is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése