HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
joustoe:
Nem tudja valaki, hogyan lehet ezzel gépen is játszani? elég csak kicsomagolni?
Aldarion:
A minap belebotlottam abba Tf játékba, amiről KiD oldalán már olvashattunk pár hete. A progi mobiltelefonra készült, meglehősen hangulatos alkotás. Annyit érdemes tudni róla, hogy körökre osztott stratégiai játék, a klasszikus G1 karaktereken alapul. Akit esetleg érdekel, innen letöltheti: Transformers G1 - Awakening Jó szórakozást!
elwood:
A G1-gyel kapcsolatban írtál segítségről, nem tudtam, hogy az a BW-ra is érvényes. Mindazonáltal ha ők már négyen dolgoznak rajta, akkor abba nem akarok belekavarni. Mindenesetre ez jó hír, akkor előbb is lesz fordítás. Hogy haladnak, hol tartanak?
Optimus Prime:
A BW-hez lenne egy kis segítség, mint már írtam PM-ben is. Egy ismerősömnek szintén elküldtem a feliratokat és négyen is dolgoznak rajta. Azt hiszem már írtam neki a címed, hogy veled egyeztessen.
elwood:
joustoe: az angol részekről nem tudok semmit. Szerintem nem nagyon halad.
Silver&Clio: Vannak tervek a Beast Warssal, kezdeti lelkesedésből lefordítottam 3-4-et, de először be akartam fejezni a G1-et. Azzal nemrég végeztem, most képregényeket fordítok, aztán ráállok majd a Beast Wars-ra, de szerintem az is el fog tartani vagy egy évig. De remélem legkésőbb jövő karácsonyra meglesz. Ott legalább a felirathoz van valami időzítés is, távolról sem tökéletes, de mankónak jó lesz. A G1-nél ez sincs meg, ott Tyrant csinál mindent, ezért az jóval lassabban is halad. De nemsokára talán abból is tudunk mutatni nektek pár újat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése