HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
grey gargoyle:
Egy filmet hagytam félbe, amikor megláttam ezt a mogorva képregényt. Imádom az öreg harcost.
Az elején is volt egy nagyon nagy dumája, amit a dinobotjainak levágott miután optimusz figyelmeztette. jó szövege van.
A rajz tetszik, helyenként kifejezetten szép, a történet jó, szóval köszönet a honosításér.
Jó volt, csak rövid.
KiD:
Na ez jó kis sztori volt! Csak mogorva fogait tudnám feledni. kiváncsian várom, mi lesz ebből, bár ha minden igaz, ami jön, az még egy kicsit odébb van.
Sepi:
Frissültünk!
TF - Reflektorban: Mogorva
Silver&Clio:
Hát Optimust már kérdeztem de ő sem tudja hol tartanak a többiek . Szóval elég bizonytalan a dolog.
Nos ha az első évad magyar szövege kész akkor passzolhatod! Kb másfél hét alatt kész lesz hozzá a felirat.
Anno Shokwave-vel is beszéltünk az animated feliratozásával, de sajnos egy elküldött fordítás után nem érkezett több azóta sem. Szóval az hanyagolva. Meg valamikor úgyis vetítik majd nálunk.
A BW -t viszont nem. Tehát úgy vagyok vele a Beast Warsot érdemes fordítani. Már csak egy megbízható tolmács kell akinek van elég szabadideje fordítani.
elwood:
Angol felirat van a Beast Warshoz, Optimus Prime szerezte, még timekódok is vannak hozzá, de csak belépő időpontokkal, az nincs, hogy meddig tartson, ezért mindegyik csak felvillan. Úgyhogy "csak" fordítani kell lényegében. Most, hogy szóba hoztad, el kezdtem fordítani, a 8. résznél tartok. Ha mondjuk az első évaddal végzek, akár át is passzolom, de hátha Optimus csapata már előrébb tart, velük kéne értekezni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése