HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
BUÉK mindenkinek!
Az Optimusz Reflektorfényben Wheelie küldhette azt a szöveget, hogy 'Veszitek az adásomat? Valaki?' Az arca is ott volt a kivetítőn.
Lehet, hogy az autobotok tökéletesen tisztában vannak vele, hogy hol van, mióta lezuhant, csak hallgatólagos egyetértésben senki nem megy érte...
Amúgy tényleg jó sztori volt.
elwood:
Nem hiszem, hogy nagyon lett volna mivel dűlőre jutni. A Junkion egy bolygó neve - lehetett volna Szemétbolygónak fordítani, mint ahogy a mozifilmben hívták, de megjegyezném, hogy ott még nem volt neve a bolygónak, és a "Planet of Junk" kifelyezést fordították így. Ezt a különbséget szerettem volna érzékeltetni azzal, hogy nem fordítom le a nevét. A Junkion másik értelmére - a bolygót lakó robotok gyűjtőneveként - ugyanúgy használtuk a Szemetes kifjezést, mint korábban.
A Quintesson kifejezésnek magyarul is pont annyi értelme van, mint angolul. Benne van a kvint, ami az öt fejre utal, és ezzel vége. Ezen nincs mit fordítani.
Wreck-Gar esetében használhattam volna a Roncsolót, ami anno a matricás albumban szerepelt, vagy a Roncs-Gar kifejezést, amit már korábban meg is tettem. De aztán mégis úgy döntöttem, hogy meghagyom az eredetit, mert a legtöbben szerintem ezt a nevet használják. Vagy ha úgy tetszik, dűlőre jutottam.
Optimus Prime:
Visszatértem - ahogy mondaná. Utólag kellemes ünnepeket! Ahogy olvasom a Mirage sztori szinte osztatlan sikert aratott, ahogy Wheelie. Nos, nekem is kedvenceim. Mirage sztori az eleje és vége miatt, egyszerűen zseniális. Wheelie pedig, nos aki eddig utálta is megkedvelte. Kétségkívül állítom az eddigi legjobb Spotlight!
A Marvel 43. száma viszont... hát igen. Ez az egyik G1-es epizód képregényesített változata, KiD már válaszolt is az erről felmerülő kérdésekre. El is olvastam, mostanság kihagytam pár számot, pedig jó nosztalgiázni. Régi számok, régi idők..... Látom senki se jut dűlőre a "Junkion", "Wreck-Gar", "Quintesson" megnevezésekkel. A rajz meg... nos máskor is vannak, lesznek ilyen bakik. Ha erről listát készítenék........
elwood:
Igen.
Asys:
Elwoodnak és tyrantnak köszönöm a legújabb Reflektorfényben storyt!
Egyre jobban tetszenek nekem ezek a Spotlightok!A múltkor Délibáb,most meg
Wheelie!
Ha nem tévedek,akkor a storyban póruljárt álcatrió egy fényképezőgéppé tud
alakulni,ugye?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése