HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1096/1241) > >>

elwood:
Nagyjából mindent elmondtatok előttem, pár kiegészítés:
Cövek és Forrófej a Rescue Patrol (Mentő Járőr?) tagjai, előbbi rendőrautóvá, utóbbi tűzoltóautóvá alakul.
Agyar páncélozott kétéltű kocsi.
Én a következő fordításokat használom a Technobotokra: Sörét (Scattershot), Rakétafej (Nosecone), Utánégető (Afterburner) Utánégető, Fénysebesség (Lightspeed), Csapás (Strife).
Xaaron Emír nevével kapcsolatban az angol wikia-n a következőt írták: Az eredetiben Emirate Xaaron pontos fordítása Xaaron Emirátus volna. Hogy ez valójában titulus, vagy a neve része, azt igazából nem tudni. Az biztos, hogy nagyon öreg Autobot, tagja volt az ősök tanácsának is, és hivatalosan nem ismert a jármű alakja - persze ez a rajongókat nem akadályozza meg abban, hogy kitaláljanak neki alternatív formát.

Ben Reilly:
Xaaron ezzé változik (de hogy ez milyen jármű akar lenni gőzöm sincs, bár alaposan fel van fegyverezve):

A Szerkesztettek - Devastator - Pusztító vagy nevezzük bárhogyan esetében ez jelenthet még segítséget.
http://www.benreillyweb.extra.hu/gal/Egyeb/devastator1.jpg
http://www.benreillyweb.extra.hu/gal/Egyeb/devastator2.jpg

KiD:
A Szerkesztettek vezetője Bokszoló (Scrapper).

Oktopuncs rákká alakul.

Krok Action Master, vagyis játékként nem tud átalakulni, képregényekben meg sosem láttuk az alt módját, szóval... (Action Master még egyébként Mogorva a Nukleon hatása után, és az utolsó Marvel sztoriban szereplő Optimusz is.)

Xaaron még a békeidők egyik vezetője volt, sosem alakult át a képregényekben, egyszer említi, hogy olyan régóta nem is tette, hogy lehet, hogy a folyamat megölné. Valami harci alakot emleget egyébként, szóval nem hiszem, hogy targoncává változna, vagy mikroszkóppá...

Asys:
Wertux,létezik egy rendkívül frankó transformers-es oldal!
Ajánlom a figyelmedbe,a címe:www.seibertron.com!  
4szeres BotCon díjnyertes oldal;ott mindent megtudhatsz!  
(Filmek,képregények,rajzfilmek,játékok,ki mivé változik,biográfiák,stb.)  
A legtöbb óriásrobotot 5 kisebb alakváltó alkotja;Pusztító (Devastator) ez alól kivétel,
mert 6 ,,robi'' alkotja!Nehéz válaszolni;meg kéne szavaztatni...  
Én Hook-ra tenném a voksomat!  Általában a legnagyobb alakváltó a főnök,amelyik
az óriásrobot mellkasát (és fejét) alkotja!A szerkesztetteknél ezt nehéz megmondani;
általában más álcák (Megatron,Sokkoló) vezetésére szorulnak!
Nem tartoznak a legokosabb alakváltókhoz;főleg ha összekacsolódnak...  
Technobotok:Utánégő,Szőnyegbombázó,Repesz,Fénysebesség,Csőorr!Ők 5en
Computronná egyesülnek!
Frankó magyar oldal még-hu.transformers.wikia.com!
Piranyakon:
1.Nautilátor (Nautilator) RÁK,
2.Vasevő (Overbite) CÁPA,
3.Viharfi (Seawing) RÁJA,
4.Skalor (Skalor) MÉLYTENGERI HAL,
5.Lesvető (Snaptrap) TEKNŐSBÉKA,
6.Csápölő (Tentakil) POLIP!

Wertux:
Na végre sikerült elolvasnom az új Spotligh-ot és tetszett is, de akkor is meg vagyok róla győződve, hogy a Autobotok tudják hol van  Wheelie!! Csak ök is utálják és azért nem mennek érte!/amivel egyet is értek:)/
Lenne néhány kérdésecském/ ti vagytok a nagy Transfanok én csak az itt olvasottakat és a marvel többi részét és a Filmeket vágom/:
1. A Facsargó WS Szorítókar kérdés nekem is feltünt és kérdeztem volna is..../Megjegyezném a Marvelben csak egyszer szorítókar aztán mindig Facsi, de a 20-as listájában nincs Facsi csak Szorítókar.  /
2. Xaaron emir mért emir?? ez nem tetszett már anno a képregénybe sem, hogy ő mi a hereistánba lett emir?
3. Az alábbi Transformerek mivé alakulnak át?/lehet, hogy én vagyok lemaradva vagy csak nagy hibám, hogy nem vágom a külföldi bolgokat és a rajtfilmet../:
KSZaaron emir
Krok
Cövek
forrófej
Piranyikonok legtöbje/pontosabban nem vágom melyik melyik a teknöc és a polip tiszta../
Agyar
Oktopuncs/ kettőjükkel együtt a szinlelök összese....Asziszem csak Menydörgést; Koponya;Martalóc;Űrfelhő;Duplafej;Zsebes; Gránátfej;Husáng;-ot lehet a képregénybe átalakulni látni a többieket nem ha valami info van róla az érdekelne....Ez amúgy se tetszett a képregényben/
Vaktöltény
4. A Technobotok kikből álnak?/Rakátafej, Sörét, Utánégető és.....a
5. A órásrobotot alkotó Transformereknek mindig van egy vezetője a Pusztítónál ki az? Ott nem egyéltelmű nálam..

És végezetül egy kis fejtegetés...Szerintem a legnagyobb, legokosabb, legfrankobb Álca KROK....Hogy mért? Azért mert az egész történés alatt nem is hallunk róla, de amikor legyözetett a nagy Unikron elökerül és osztja az észt. És mikor elbukik Husángocska is addigra ő már megint eltünik....    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése