HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
talgaby:
Ha csak rímelni kell,
Egy idő után megszokja az ember.
elwood:
Köszönjük! Mikor először elolvastam a sztorit angolul, nekem még akkor sem tetszett igazán, de fordítás közben, ahogy egyre jobban beleéltem magam a dologba, nekem is nagyon szimpatikus lett a kis Wheelie. A végén a Quintessonok feltűnését még nem tudom, mire véljem. Őket is bírom, sajnáltam, hogy a Dreamwave történetekben már nem volt igazán lehetőségük akcióba lendülni...
A versfordítás meg az a fajta macera, amit senkinek se kívánok
iktriad:
Én is köszönöm nektek. Amikor anno kiderült, hogy lesz Wheelie-nek spotlight, arra gondoltam, minek, hisz ő nem egy nagy durranás, és mégis a történetet elolvasva ez volt az egyik legjobb az összes spotlight közül. Köszi mégegyszer nagyszerű kaácsonyi ajándék.
Silver&Clio:
Nagyon szép munka! Főleg hogy a rímeket Magyarra kellet fordítani. Ez külön tehetség!!
Wheele -re ezután egészen másképp néz az ember. Nagyon jó érzelmes inkább elgondolkodtató sztori...
Ben Reilly:
Mondjon bárki bármit, szerintem ez a Wheelie Spotlight prostituált jó lett. Érdekes és izgalmas volt látni, ahogy egy olyan kis kulirobotból akit még az autobotok is csak lábtörlőnek használnak, igazi harcos válik. Egyszerre emlékeztetett a sztori a Tom Hanks féle Számkivetettre és a Hulk: The End-re. Remek történet és kiváló honosítás, nagyon szépen köszönöm Elwood és Tyrant.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése