HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Optimus Prime:
Visszatértem - ahogy mondaná. Utólag kellemes ünnepeket! Ahogy olvasom a Mirage sztori szinte osztatlan sikert aratott, ahogy Wheelie. Nos, nekem is kedvenceim. Mirage sztori az eleje és vége miatt, egyszerűen zseniális. Wheelie pedig, nos aki eddig utálta is megkedvelte. Kétségkívül állítom az eddigi legjobb Spotlight!
A Marvel 43. száma viszont... hát igen. Ez az egyik G1-es epizód képregényesített változata, KiD már válaszolt is az erről felmerülő kérdésekre. El is olvastam, mostanság kihagytam pár számot, pedig jó nosztalgiázni. Régi számok, régi idők..... Látom senki se jut dűlőre a "Junkion", "Wreck-Gar", "Quintesson" megnevezésekkel. A rajz meg... nos máskor is vannak, lesznek ilyen bakik. Ha erről listát készítenék........
elwood:
Igen.
Asys:
Elwoodnak és tyrantnak köszönöm a legújabb Reflektorfényben storyt!
Egyre jobban tetszenek nekem ezek a Spotlightok!A múltkor Délibáb,most meg
Wheelie!
Ha nem tévedek,akkor a storyban póruljárt álcatrió egy fényképezőgéppé tud
alakulni,ugye?
talgaby:
Ha csak rímelni kell,
Egy idő után megszokja az ember.
elwood:
Köszönjük! Mikor először elolvastam a sztorit angolul, nekem még akkor sem tetszett igazán, de fordítás közben, ahogy egyre jobban beleéltem magam a dologba, nekem is nagyon szimpatikus lett a kis Wheelie. A végén a Quintessonok feltűnését még nem tudom, mire véljem. Őket is bírom, sajnáltam, hogy a Dreamwave történetekben már nem volt igazán lehetőségük akcióba lendülni...
A versfordítás meg az a fajta macera, amit senkinek se kívánok
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése