HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Ben Reilly:
Aki esetleg a Transformerek iránt érdeklődik, a Szuperhős galériámban nyitottam nekik egy kategóriát.
Szuperhős galéria
Véleményezni (nem muszáj) esetleg itt, vagy a Spidertom megfelelő topicjában. Esetleges kéréseket (pl ha valamelyik karakterről szeretnétek képet) is várok.
Optimus Prime:
Spotlightok:
Wheelie
Kup
Nightbeat
Mirage
Ramjet
A többi felsorolása macerás, ez a best of
Wertux kérdéseire már többen is válaszoltak. Én a Seibertron.com oldalt ajánlom, vagy az NTFA.Net-et. Ott megtalálható az összes Marveles jellemzés, köztük pár színlelőé is. Skullgrin és Landmine.
Scrapper a Constructiconok vezetője, ez nem hivatalos - nincs a biójában - de a rajzfilmbe megfigyelhető, hogy ő osztja a parancsokat.
KiD:
Most ősszel olvastam el a Watchment és... VALAMI KIB*SZOTT SZENZÁCIÓS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megnéztem a trailert, mondom mi ez a sz**, és miért ez a nagy hype... Hát...
A film is nagyon jónak néz ki, bár én úgy fogok hozzáállni, hogy úgysem ér a közelébe az eredetinek, és akkor nincs nagy csalódás. Csak az Ozymandiast nagyon elrontották TT...
Hé amúgy ez a lista nem ér, tudod, mennyit szenvedtem, míg a középső Spotlightokat is sorba raktam??!!!!
elwood:
Az én sorrrendem is nagyjából ugyanaz
Optimusz
Arszi
Wheelie
Kup
Sokkoló
Ide fér be nagyjából az összes többi
Délibáb
Ramjet
Ezt pedig inkább a képregényfanatikusoknak mond többet, de nemsokára jön belőle a film is.
Watchmen a la Transformers:
http://tformers.net/i/a/comics/Who-Watches_dirty.jpg
KiD:
Teljesen random módon, íme a Spotlight ranglistám:
Optimusz
Kup
Össztűz
Wheelie
Éjvadász
Sokkoló
Arszi
Mogorva