HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
FZoli:
Ben ajánlata szerintem jó, de akár maradhatna a Drift név is. Manapság már elég elterjedt fogalom.
Ben: A galéria nagyon frankó! A filmét már böngészgettem és öröm volt látni az Italautomatabotot is a képek közt
Ben Reilly:
Mit szólnál az Aszfaltbetyár névhez.
elwood:
Nekem a Transtech rajzok tetszettek nagyon. Hiába, van kreativitás egynémely rajongóban.
A képregényben ínséges időkben szeretném feldobni a látogatottságot egy kis névválasztási hercehurcával.
Ki hogy nevezné el Driftet, az All Hail Megatron új szereplőjét, akit a szerkesztő-kiadó szerényen csak Rozsomák feltűnéséhez hasonlított a Marvel Univerzumból.
A névadáshoz némi segítséget az angolul tudóknak ITT mellékelek.
Ben Reilly:
Aki esetleg a Transformerek iránt érdeklődik, a Szuperhős galériámban nyitottam nekik egy kategóriát.
Szuperhős galéria
Véleményezni (nem muszáj) esetleg itt, vagy a Spidertom megfelelő topicjában. Esetleges kéréseket (pl ha valamelyik karakterről szeretnétek képet) is várok.
Optimus Prime:
Spotlightok:
Wheelie
Kup
Nightbeat
Mirage
Ramjet
A többi felsorolása macerás, ez a best of
Wertux kérdéseire már többen is válaszoltak. Én a Seibertron.com oldalt ajánlom, vagy az NTFA.Net-et. Ott megtalálható az összes Marveles jellemzés, köztük pár színlelőé is. Skullgrin és Landmine.
Scrapper a Constructiconok vezetője, ez nem hivatalos - nincs a biójában - de a rajzfilmbe megfigyelhető, hogy ő osztja a parancsokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése