HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Optimus Prime:
Nem értem sokaknak mi a baja a filmes képregényekkel. Jelenleg az IDW-nél azok a legjobb sztori, a G1 elásta magát AHM-mel, csakúgy mint a Spotlightok, hála Shame McCarthynak. Pedig olyan jól indult. Terveztem is, hogy begyűjtöm TPB-kben a szériát, de így marad a Marvel.
Egyébként Armada-Energon volt, Cybertronra nem került sor. Csak egy fan gyűjtemény került kiadásra összegyűjtve a Cybertron: Balancing Act, ami egy remek történet.
elwood:
A filmes univerzum hozzám annyira nem áll közel. Aztán meg volt egy magyar nyelvű Transformers füzet is, ami megjelentette a történeteket. Ez azonban azóta megszünt, úgyhogy meggondolhatjuk magunkat. Ha elhatározásra jutunk ez ügyben, akkor szívesen átengedem a filmes történetek fordítását másnak. Ugyanez igaz az Armada/Cybertron sorozatra, ami viszont ismételten egy befejezetlen törénet, hisz ugye DW-s történet.
tyrant:
a beírást szivesen megcsinálom
talgaby:
Filmesekkel emlékeim szerint nem nagyon akarunk foglalkozni. Legalábbis én személy szerint örülnék, ha azt a témát hanyagolnánk.
Viszont az a DW-s sorozat régóta érdekelne, de amúgy is elwoodé a döntő szó TF-fel kapcsolatban.
Optimus Prime:
--- Idézetet írta: elwood ---
--- Idézetet írta: Sepi ---Ezek is azok a számok voltak amiket nagyon imádtam a régi magyar kiadásban. Azért ezekben a sztorikban is látszott, hogy több van Üstökösben, mint amennyit korábban ábrázoltak, és kitünő volt erre a szerepre, amit ráosztottak a történetben. Ki gondolta volna korábban, hogy ennyi sütnivalója van, hogy így kitudja játszani egymás ellen az Álcákat és az Autobotokat azért, hogy megszerezze magának a mátrixot.
--- Idézet vége ---
Erre írták azt a Transformers Wikián, hogyha Üstökös mindig ilyen ravasz lett volna, az Autobotok és az Álcák megnézhették volna magukat. Sajnos ehhez képes még Furman is hülyére veszi Üstökös figuráját, pedig amit Optimusz mellett eljátszik Mogorvával, arra Megatron mellett Üstökös is simán képes lenne. Egy másik szerző most futó sorozatában vannak ígéretes próbálkozások - kicsit hajazva a rajzfilmbéli Üstökösre - de nem akarok előre szaladni, lesz még alkalmunk beszélni az All Hail Megatronról.
--- Idézet vége ---
Azért Üstökös a végén ráfarag. Ha egyszer sikerül is neki valami sokáig nem tart. Egyedül a Galaxy Force/Cybertron rajzfilmben lett király és hordta a fél sorozatban a koronát.
Képregény fordításba beszállnék, még... anno 2007-ben megcsináltam - egy kis segítséggel - a Movie Prequel 1. számát. Kívánságra elküldöm, hogy milyen lett. És a többit is megcsinálom, mert nekem tetszik. Illetve anno az Armadának is neki estem, azóta kicsit jobb az angolom szóval az is jobban menne. A hétvégén át is nézem őket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése