HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
iktriad: Az egy, a Marvel UK által megjelentetett brit Transformers történet, egész pontosan a 198. szám. (Mint tudjuk, ők ekkortájt heti megjelenéssel dolgoztak, kettőbe vágva minden amerikai részt, plusz a szárnyait bontogató Simon Furman saját történetekkel egészítette ki az amerikai megjelenések közti hézagokat.) Mivel ez a történet nem kapcsolódik a nálunk feldolgozott amerikai Marvel vonallal, ezért én nem terveztem, hogy feltesszük, meg ugye a Transformers fórumról Shockwave évek óta ígéri, hogy megcsinálja a TF: UK sorozatot, ezért meghagytam neki.
talgaby: szólj nyugodtan, milyen Transformers történeteket látnál szívesen, bár én nem biztos, hogy többet bevállalnék, de biztos lennének lelkes jelentkezők.
iktriad:
Elwood, anno a magyar kiadás 11. számában, ahol az alapbázisos sztori 2, és 3 része is megjelent volt még egy rövid történet, melyben Optimusz akkor jött vissza a Földre, és kereste önmagát, miközben Siető, Sétáló és Menekitő "összecsapott" Infernoval, Homokviharral, és Deltással. Az Marvel történet volt? ha nem az volt, akkor milyen? Az is föl fog majd az oldalra kerülni?
talgaby:
A filmes egyszerűen olyan, hogy bármikor meggondolhatja magát a kiadó, és folytathatja. Kiadásesélyes képregényekhez nem nyúlunk. A minőségnek ehhez az égvilágon semmi köze. Én személy szerint is azon kívül bármi más TF-et szívesen látnék itt, de az ilyesmit ne bolygassuk.
Optimus Prime:
Nem értem sokaknak mi a baja a filmes képregényekkel. Jelenleg az IDW-nél azok a legjobb sztori, a G1 elásta magát AHM-mel, csakúgy mint a Spotlightok, hála Shame McCarthynak. Pedig olyan jól indult. Terveztem is, hogy begyűjtöm TPB-kben a szériát, de így marad a Marvel.
Egyébként Armada-Energon volt, Cybertronra nem került sor. Csak egy fan gyűjtemény került kiadásra összegyűjtve a Cybertron: Balancing Act, ami egy remek történet.
elwood:
A filmes univerzum hozzám annyira nem áll közel. Aztán meg volt egy magyar nyelvű Transformers füzet is, ami megjelentette a történeteket. Ez azonban azóta megszünt, úgyhogy meggondolhatjuk magunkat. Ha elhatározásra jutunk ez ügyben, akkor szívesen átengedem a filmes történetek fordítását másnak. Ugyanez igaz az Armada/Cybertron sorozatra, ami viszont ismételten egy befejezetlen törénet, hisz ugye DW-s történet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése