HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1074/1241) > >>

iktriad:
Örülök, hogy újra üemképes az oldal, ennyi ujdonsággal kezdeni meg remek. Köszönöm a történeteket. Visszavitt a gyerekoromba, mikor 9-10(91-92) évesen alig vártam, hogy megjöjjön az aktuális szám. Az alapbázisos sztori nekem is a nagy kedvencek közé tartozik, főleg a nagy leszámolás a végén, bár mikor kijött, a szereplőkk több mint felét akkor még nem ismertem. Ma már persze más a helyzet. Köszi a felújításértoldal + épregény) mindekinek!

joustoe:
sziasztok! Rég írtam ide! Sajnos az RPG háttérbe szorult, az iskolai tanulmányaim miatt, pedig már a tesztelés van csak hátra, illetve a szabályok leírása értelmesen! Ez nem tudom mikor fog megtörténni, de amint lesz vmi értesítelek titeket!
 Elwood a mostani számok marha jók, bevallom amikor láttam h a régieket ötösével adjátok le, megijedtem, nem lesz-e kettévágva az alapbázis sztori!
Továbbá szeretném megkérdezni, lenne-e igény a Hearts of steel minire? Gyakorolnom kell angol nyelvvizsgára, szóval igény szerint megpróbálkozhatok a fordítással, persze ha igény van rá, és találok egy beírót(úgy néz ki ez meglesz). Akit érdekel az írjon nekem egy üzit és ha legalább 5 összejön akkor nekivágok, persze, csak ha nem gond.
Köszi Sziasztok

elwood:

--- Idézetet írta: Sepi ---Ezek is azok a számok voltak amiket nagyon imádtam a régi magyar kiadásban. Azért ezekben a sztorikban is látszott, hogy több van Üstökösben, mint amennyit korábban ábrázoltak, és kitünő volt erre a szerepre, amit ráosztottak a történetben. Ki gondolta volna korábban, hogy ennyi sütnivalója van, hogy így kitudja játszani egymás ellen az Álcákat és az Autobotokat azért, hogy megszerezze magának a mátrixot.
--- Idézet vége ---
Erre írták azt a Transformers Wikián, hogyha Üstökös mindig ilyen ravasz lett volna, az Autobotok és az Álcák megnézhették volna magukat. Sajnos ehhez képes még Furman is hülyére veszi Üstökös figuráját, pedig amit Optimusz mellett eljátszik Mogorvával, arra Megatron mellett Üstökös is simán képes lenne. Egy másik szerző most futó sorozatában vannak ígéretes próbálkozások - kicsit hajazva a rajzfilmbéli Üstökösre - de nem akarok előre szaladni, lesz még alkalmunk beszélni az All Hail Megatronról.

Warusz:
Én anélkül szavaztam, hogy regisztráltam. Persze mostanra már regiztem, de nem azér, ogy szavazhassak mert még 1szer már nem engedi .

zozi56:
Meg a másik ok, hogy nekem a SpiderTom fórumának költöztetése miatt jó időre elegem lett az SQL-adatbázisok buzerálásából.

--- Idézet ---Bár most Sepi vagy zozi kellene, hogy megmondja, egyáltalán van-e értelme regisztrálni
--- Idézet vége ---
Ha nem lenne értelme, nem lenne az oldalon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése