HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
iktriad:
Nagyon köszi a gyors választ Elwood!
talgaby:
Hát, három sorozat volt, ami érdekelt alapvetően, a TF Marvel Gen 2, a TF Marvel UK és a DreamWave-es ongoing. Szóval ha valaki nekiesik a TF UK-nek és a DW-s sorozatnak, az ellen nem volna ellenvetésem. Én simán el tudnék viselni egy heti TransFormers-frissítést itt a Zsákon.
elwood:
iktriad: Az egy, a Marvel UK által megjelentetett brit Transformers történet, egész pontosan a 198. szám. (Mint tudjuk, ők ekkortájt heti megjelenéssel dolgoztak, kettőbe vágva minden amerikai részt, plusz a szárnyait bontogató Simon Furman saját történetekkel egészítette ki az amerikai megjelenések közti hézagokat.) Mivel ez a történet nem kapcsolódik a nálunk feldolgozott amerikai Marvel vonallal, ezért én nem terveztem, hogy feltesszük, meg ugye a Transformers fórumról Shockwave évek óta ígéri, hogy megcsinálja a TF: UK sorozatot, ezért meghagytam neki.
talgaby: szólj nyugodtan, milyen Transformers történeteket látnál szívesen, bár én nem biztos, hogy többet bevállalnék, de biztos lennének lelkes jelentkezők.
iktriad:
Elwood, anno a magyar kiadás 11. számában, ahol az alapbázisos sztori 2, és 3 része is megjelent volt még egy rövid történet, melyben Optimusz akkor jött vissza a Földre, és kereste önmagát, miközben Siető, Sétáló és Menekitő "összecsapott" Infernoval, Homokviharral, és Deltással. Az Marvel történet volt? ha nem az volt, akkor milyen? Az is föl fog majd az oldalra kerülni?
talgaby:
A filmes egyszerűen olyan, hogy bármikor meggondolhatja magát a kiadó, és folytathatja. Kiadásesélyes képregényekhez nem nyúlunk. A minőségnek ehhez az égvilágon semmi köze. Én személy szerint is azon kívül bármi más TF-et szívesen látnék itt, de az ilyesmit ne bolygassuk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése