HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1071/1241) > >>

Optimus Prime:
Csak 78, mert a 34-35. szám a brit sztori reprintje. De ehhez jön a 4 részes Headmasters mini, ami a sztori szerves része. Meg persze a G.I.Joe cross-over, a TFTM adaptáció és a Universe.

És elő kerestem a korai Movie Prequel 01 fordításomat, néhol Shockwave is besegített. Az Armadát újra kell írnom, meg lehet fordítanom is.

Kinglade:
Köszi a választ. Bízom benne, hogy felkerül ide az összes és végre végigolvashatom. Megvan pár régi papíralapú szám, de nem sok és már nagyon kíváncsi vagyok az alakváltók többi kalandjára is. Tudom már régebben elkezdtétek felpakolni ide, csak eddig valahogy sohase jutottam odáig, hogy elolvassam. Most végre erőt vettem magamon  .

Ben Reilly:
80 részes ha jól tudom.

Kinglade:
A minap a kezembe került pár régebbi magyar kiadású Transformers füzet. Úgyhogy most elkezdtem olvasni a Marvel G1-et. Hát ha végig ennyi lesz a szöveg, akkor el leszek vele egy darabig  . Úgyis jön az új film, nem árt egy kicsit TF-et olvasni. Azt meg tudja mondani valaki, hogy a Marvel G1 összesen hány részes?

elwood:

--- Idézetet írta: talgaby ---Szóval ha valaki nekiesik a TF UK-nek és a DW-s sorozatnak, az ellen nem volna ellenvetésem.
--- Idézet vége ---
A TF UK-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de a DW-es G1 ongoing mind a 10 részével fent van már honlapon. A fordításán mai szemmel tudnék javítani, meg az elírásokon is, de hát, ilyen az élet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése