HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
A New Avengers / Transformers elég rémes, egy időben én is vártam, hogy honosítja-e itt valaki, de aztán, mikor elolvastam, rájöttem, hogy nem hiába nem lelkesedik érte senki. Pénzt meg tuti ne adj érte, ha kiadja a Kingpin, ha nem... (Nem ellenreklám, csak tényleg sz*r.)
Űrdongó Aranybogárrá változására két verzió is létezik a Marvel füzetekben (plusz ott van még a rajzfilm is), ezek közül az egyik a G.I.Joe - Transformers minisorozatban olvasható, amelyre később Sokkoló is utal. Egy másik történetben, az angol TF füzetekben is megmagyarázzák az átváltozást. Erről inkább most nem mondanék semmit, mert még mindig játszom a gondolattal, hogy ha lesz egy kis időm, nekiszaladok annak a történetdarabnak (fordítani), ha van rá igény, ugyanis egy érdekes szereplőt lehetne bemutatni általa, akinek a (nem túl sok) további kalandját is le lehetne közölni.
keildavid:
A TF Beast Wars sorozatnak lesz folytatása?Azért kérdezem,mert a listán van a Kifejlődés című történet első része!
talgaby:
Ajánlották már fel neki. És ki tudja, ha elfogy a normális minőségű kiadható Bendis-Avengers, és továbbra is felkapott marad a TransFormers a filmek kapcsán, még meggondolhatja magát.
Sepi:
Korábban már felajánlották neki, de még nem döntötte el hogy kiadja vagy sem.
keildavid:
A Kingpin Kiadó tervezne a New Avengers/TF-et Megjelentetni?Talán a távoli jövőben?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése