HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
dr samson:
Bár megkoptak emlékeim, de úgy edmlékszem, Űrdongó valamikor a G1-ben lett Aranybogár, de majd jön elwood és pontosan megmondja.
Ja és a jelenlegi IDW-s G.I. Joe-re gondolsz. Nos, ez esetben a kérdést sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom...
keildavid:
Azt amit ön említett!Meg azt szeretném tudni,hogy a transformers G1 25.számában Sokkoló említette a Cobra-egységet!Lehetséges,hogy a G.I. Joe ellenségeire utalt?
Űrdongó Aranybogárrá változása,melyik sorozatban történt?
dr samson:
Az elsőt úgy tudom nem tervezi elwood, a másodikhoz meg csak annyit kérdeznék, hogy melyik, mert volt egy pár belőle...
keildavid:
Lenne egy-két kérdésem!
1.A New Avengers/Transformers minisorozatot nem tervezik honosítani?
2.A G.I.Joe sorozat nem fog megjelenni?
mad47:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez a rész még tovább feszíti a húrt... Egyre parásabb hogy mi lesz ebből az Expanzióból... A legbaljósabb a záró képsorokban volt. Ahogy ott áll az az 5 sötét alak... Valamikor Jhiaxus megjegyezte, hogy Galvatronnak biztos megvannak a saját titkos céljai. Erre itt van Ciklon is, aki szintén kész rejtély hogy hogyan akarja kivenni részét az Expanzióból. Nameg ahogy a szálak párhuzamosan futnak, és ebből kifolyólag azért szerencsére az Autobotok is gyülekeznek: Ultra Magnusz, Arszi, O.P., majd a Roncsolók is szóba kerültek... Kell is a létszám, hiszen megint van egy Mennydörgés is... Lesz itt még esemény...
Újfent köszi Elwood & tyrant!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése