HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1063/1241) > >>

SilverTea:
Sziasztok!

Az új fordítások és honosítások kapcsán felmerült bennem a kérdés, hogy az All Hail Megatron IDW-s sorozat meg fog jelenni a HZs-n? Lehet, hogy ez a kérdés már feltevődött, nem tudom, visszaolvasva a fórumon nem találtam meg.

Ja és még egy kérdés: a szintén IDW-s Beszivárgás-Viharhozó-Eszkaláció-Pusztítás sorozatnak valóban azzal a 4 spotlight epizóddal lenne vége? Ezt kicsit bánom, mivel szerettem ezt a sorozatot és bár tetszett a Reflektorfényben: Ciklon c. epizód, nem tartom elég kielégítőnek ezt a fajta lezárást.

KiD:
Mondjuk a legegyszerűbb lenne szerintem megkérdezni.

Én egészen pontosan 17 részt néztem ki, és azok meg is vannak nekem jó minőségben (fene tudja nektek mi számít jónak mondjuk...).  Az egyedüli problémám a dologgal (illetve jelenleg úgy tűnik, nem egyedüli probléma...), hogy eléggé belecsap a lecsóba, ugyanis a Target 2006 után játszódik. Viszont azt meg kiadta az IDW, szóval abból is lehetne szerezni jó scant, csak az ugye x-szer több új rész még elé.

keildavid:
Én is most szavaztam.

Sepi:
Hát igen, gyorsabb voltál.

zozi56:

--- Idézetet írta: elwood ---Majd megkérlek, Sepi, hogy csinálj rá egy szavazást itt a fórumon.
--- Idézet vége ---
Kész. Bár nem vagyok Sepi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése