HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
keildavid:
Elwood lenne néhány kérdésem!
1.A Transformers Dreamwave vol.3. 10.rész végén az van írva,hogy "Legközelebb:A gonosz társaságában..."Az melyik történetre utalt?És valamikor a távoli jövőben meglesz honosítva?
2.Ugyanaz a kérdésem lenne a War Within vol.3. 3.része kapcsán!És a Mikromesterekről is!
3.A Marvel Transformers-Animációs Mozi tudtommal az 3 részes!Ez is lesz valamikor a honlapon?
4.A Transformers-Reflektorfényben:Wheelie történet ultolsó oldalon,az a kép,amely a Quintessonra hasonlít!Neki lesz köze a történethez?
5.A G.I. Joe vs.Transformers az Image Comics 6 részes minisorozatára nem lesz rá lehetőség?
6.A Transformers/G.I. Joe, G.I. Joe/Transformers minisorozatból több féle is létezik!Mindegyiküknek lesz rá lehetőség,hogy megjelenjen a honlapon?
elwood:
KiD:
A Target 2006 nekem végig megvan ebben az újrakiadásban, úgyhogy azt jó minőségben be is tudjuk szkenelni tyranttal. Privibe vagy akár itt a fórumon megírnád mi az a 11 rész? A Death Head-es történetek? Mert ha már csinálnánk, érdemes lenne kronológiába haladni. Nekem úgy még fél évig nem aktuális, hogy egy ilyen monstrebrutál feladatnak nekiugorjak, ráadásul valóban meg kell kérdezni Shockwave-t (valahol meg kell, hogy legyen a régi fórum jelszavam a TF fórumra). Meg lennének másfajta fordítási melóim Blixxxa felé, amiket szintén meg kéne csinálni. Szóval ebbe a projectbe leghamarabb nyár végén tudok belevágni. Ahogy a GI Joe vs TF-be.
SilverTea:
Lesz All Hail Megatron. Nemsokára kezdődik is. Ami a lezárást illeti, kicsit tömörített lett, aminek az az oka, hogy Furman még 2x 6 részes sztorival számolt, erre kapott négy füzetet. Szerintem az egyik túl sok lett volna a korábbiak ismeretében, ez viszont túl kevés. Minden szálat azért itt se varrt el, jön még egy öt részes Maximum Dinobots sorozat, ami szintén fontos néhány karakter - köztük a Dinobotok - szempontjából.
zozi56:
Köszi a segítséget!
KiD:
Hm, közben megnéztem, a Target egy 11 részes sorozat, és abból is van 1 db jó scanem, az IDW első rész, ami Target 1-2. Ez amúgy nem bonyolult, ellentétben a mondatommal.
Sepi:
Abból azért olyan sok minden nem derül ki pontosan, hiszen az IDW-s TF-hez az van írva, hogy minden, gyakorlatban meg lesznek olyanok amiket elwoodék kihagynak.
dr samson:
Na jó, akkor most elmondom: kint van oldalt a főoldalon a foglalási lista! Mielőtt bárki kérdezősködne, vegye már a fáradtságot, hogy rápillant.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése