HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1055/1241) > >>

Dr.OGA:
Üdv mindenkinek.
Először is szeretném megköszönni a csapatnak, akik itt közreműködtek, hogy a TransFormers történeteket olvashassuk.
Tehát nagyon, nagyon köszi
Általános sulis koromban ('90-'98) a TransFormers volt számomra a nagybetűs KÉPREGÉNY sorozat, amit nagyon imádtam... sajnos csak elég kevés lapszám volt meg nekem, de egy jópárat azért ezeken kívül is olvastam a haveroktól kölcsönkérve
Régi szép idők...

Aztán most, múlthéten szombaton, tehát egy hete, véletlenül az oldalatokba botlottam  és ennek iszonyatosan örülök.

TransFormers Marvel első generációt, meg a történet szerinti kronológiailag megfelelő időben a Fejmestereket azóta már végig is olvastam, ja meg a Megatron eredetet, és a Beszivárgás, Viharhozó, Eszkaláció, Pusztítás sorozatot is... Szóval az elmúlt egy hétben a'sszem egész sokat töltöttem a TransFormers univerzumban...

Ha nem bánjátok, volna néhány kérdésem...

Mivel ahogy most a Beszivárgás, Viharhozó, Eszkaláció, Pusztítás sorozatot elolvastam, sok helyen volt utalás a reflektorfényben sorozatra, és felötlött bennem, hogy megkérdezzem tőletek, hogy pontosan milyen sorrendben íródtak a sorozatokat?
Merthogy nem tudom az írásuk kronológiai sorrendjét, pedig jó volna tudni  olvasási szempontból...

Én amúgy mielőtt rátok akadtam, csak az itthon '91-'97 között kiadott sorozatot ismertem.

Részben ehhez is kapcsolódik a másik kérdésem, hogy a Marvel első generáció "Győzedelmes Üstökös" című rész utáni részek, amiket ha jól tudom már nagyrészt Simon Furman írt, melyeknek betetőzése a magyar kiadás szerinti 24. számban az Unikron elleni harc volt, azok is fent vannak valahol az oldalon?
Vagy azok még egyelőre nincsenek? (Csakmert nem találom.)

Bocsi, hogy ilyen hülye kérdésekkel nyaggatlak titeket

holloo:
Köszi a Dicsőség Megatronnak első részét!  A fényképezős borító nagyon nagy!  A békével jöttünk beszólás még nagyobb!  A rajzok nagyon jók, a történet nagyon pörgősen indul, remélem a későbbiekben sem veszít a lendületéből...

talgaby:
elwood: Ismétlem, nem igazán a történetével van bajom. Elismerem, vannak benne jó elemek. A gond a dramaturgiával van. Nem tudja értelmesen strukturálni. A börzén is említettem, hogy a váltást meglehetősen érdekes ritmussal oldotta meg.

dr samson:

--- Idézet ---Mi az az FQ?
--- Idézet vége ---

Egy félig-meddig megszűnt/átalakult honosító oldal.

elwood:
Jae Lee rajzait én is bírtam - az előbb csak az IDW-s kínálatból válogattam - egyébként nagyon szerettem Geoff Senior rajzait is még anno.
Mi az az FQ?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése