HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Dr.OGA:
elwood és KiD, köszi nektek, hogy válaszoltatok.
Prímusz legyen veletek, és mindenkivel itt a TF szekcióban.
Silver&Clio:
--- Idézetet írta: zozi07 ---Amikor abba hagytam a gyűjtést Unicron közeledtéről volt szó..... ezzel a vonallal mi van, ez egy másik szériában jelent meg külföldön? Várható ezeknek a részeknek a lefordítása is?
--- Idézet vége ---
A hálózsákon a G1 vagyis a marvel sorozat jelenleg még nem tart itt.. most volt az alapbázisos sztori és Üstökös Tf írtó ámokfutása.. Unicron még csupán ezután jön..
Én is nagyon örülök neki hogy sorbarakták itt. régen olvastam én is, és volt egy két kérdőjel...
zozi07:
Hatalmas köszönet az oladal szerkesztőinek, a fordítóknak!
Gyerek koromban nagy transformers gyűjtő votlam, de kb a 36. résznél abbahagytam. Régóta kerestem már transformers képregényeket a neten....
Meglepett, hogy mennyi részt kihagytak a G1 szériából itthon ( bár anno is volt hiányérzetem mer sok sztorit félbehagytak, sok transformert bemutattak de soha nem szerepeltek egy részben sem stb), nagyon jó volt most elolvasni a sok kimaradt részt! Nem is értem, hogy miért keverték a részeket így a képregény kiadónál!!!
Amikor abba hagytam a gyűjtést Unicron közeledtéről volt szó..... ezzel a vonallal mi van, ez egy másik szériában jelent meg külföldön? Várható ezeknek a részeknek a lefordítása is?
A válaszokat előre is köszi!
Üdv,
zozi07
Abyss:
Kösz HZS TEAM a Dicsőség Megatronnak sztorit
Nagyon tetszik a fordítás
Rájöttem mit szeretek a TF képregényekben
ami teljesen új megközelítést ad (IDW Simon Furman munkái) azt azért, mert frissít.
Amelyik a régi rajzfilmet idézi, meg a régi képregényeket (AHM...illetve itt most DM) azt meg azért, mert azt a vonalat is élvezettel olvastam, olvasom
uff szólottam
elwood:
--- Idézetet írta: Dr.OGA ---Mivel ahogy most a Beszivárgás, Viharhozó, Eszkaláció, Pusztítás sorozatot elolvastam, sok helyen volt utalás a reflektorfényben sorozatra, és felötlött bennem, hogy megkérdezzem tőletek, hogy pontosan milyen sorrendben íródtak a sorozatokat?
--- Idézet vége ---
Nos, érdemes kiadónként csoportosítani, mert minden kiadó, bármennyire is hasonlóak a karakterek, más felfogásban mesélte a történeteket, és ezek között nincs a gyakorlatban összefüggés.
Tehát vannak a Marvel történetek, a Dreamwave (DW) kiadó történetei és az IDW kiadó füzetei, amik elvben egybe tartoznak.
A Reflektorfényben sorozat füzetei párhuzamosan jelentek meg az IDW sorozat többi füzetével. Önmagukban is kerek történetek, amik később kihatnak a fősodor eseményeire. És előre szólok, hogy a DW G1-es és War Within sorozata befejezetlen, mivel a kiadó becsődölt, így nem lett folytatás.
A Marvel füzeteket a terveink szerint havonta ötösével pakoljuk fel az oldalra, egyelőre hozzám még csak kettő jutott el, de bízom tyrantban, és hogy április 10. környékére megleszünk mind az öt füzettel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése