HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Abyss:
Kösz HZS TEAM a Dicsőség Megatronnak sztorit
Nagyon tetszik a fordítás
Rájöttem mit szeretek a TF képregényekben
ami teljesen új megközelítést ad (IDW Simon Furman munkái) azt azért, mert frissít.
Amelyik a régi rajzfilmet idézi, meg a régi képregényeket (AHM...illetve itt most DM) azt meg azért, mert azt a vonalat is élvezettel olvastam, olvasom
uff szólottam
elwood:
--- Idézetet írta: Dr.OGA ---Mivel ahogy most a Beszivárgás, Viharhozó, Eszkaláció, Pusztítás sorozatot elolvastam, sok helyen volt utalás a reflektorfényben sorozatra, és felötlött bennem, hogy megkérdezzem tőletek, hogy pontosan milyen sorrendben íródtak a sorozatokat?
--- Idézet vége ---
Nos, érdemes kiadónként csoportosítani, mert minden kiadó, bármennyire is hasonlóak a karakterek, más felfogásban mesélte a történeteket, és ezek között nincs a gyakorlatban összefüggés.
Tehát vannak a Marvel történetek, a Dreamwave (DW) kiadó történetei és az IDW kiadó füzetei, amik elvben egybe tartoznak.
A Reflektorfényben sorozat füzetei párhuzamosan jelentek meg az IDW sorozat többi füzetével. Önmagukban is kerek történetek, amik később kihatnak a fősodor eseményeire. És előre szólok, hogy a DW G1-es és War Within sorozata befejezetlen, mivel a kiadó becsődölt, így nem lett folytatás.
A Marvel füzeteket a terveink szerint havonta ötösével pakoljuk fel az oldalra, egyelőre hozzám még csak kettő jutott el, de bízom tyrantban, és hogy április 10. környékére megleszünk mind az öt füzettel.
dr samson:
Hát most csütörtökön úgy néz ki, hogy nem... Legalább is még nem láttam az újabb adag Marvel G1 füzetet az ftp-n. amúgy elvileg úgy van, hogy 3 hét van betárazva egy hónapból, amikor elvileg biztos van, illetve van egy plusz negyedik hét meghagyva arra, ha "beesik" valami TF még melléjük.
Silver&Clio:
Milyen érdekes hogy egyre többen találnak rá a Transformeres fórumokra... Én is nagyon örültem amikor itt a Hálózsákon "tobzódhattam" a Tf képregényekben.. Egyébbként tegnap volt egy éve hogy regisztrálltam itt ,ennek örömére van avatarom is immár.. A Csütörtöki Tf frissítésekért pedig külön köszönet! Ezekszerint minden héten lesz újabb Tf képregény? Szuper!
KiD:
Kronológiailag a Simon furman által írt sztorik még csak most következnek majd.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése