HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Nem, nem tértek vissza soha.
Sepi:
Egy kicsit más kérdés: azt tudja valaki, hogy a "Begerjedők" visszatértek valaha TF G1 46-os számán kívül?
Dr.OGA:
Huh, mikor beleolvastam a Beast Wars-ba, nem gondoltam, hogy ezzel ilyen véleménylavinát fogok elindítani...
Viszont asszem mostmár mindenképp rákeresek a youtube-on és belesasolok ebbe a sorozatba... Meg persze elötte rákeresek az epizódlistára...
Asys:
Lehetséges,hogy az RTL 2-n adták...
De ami biztos:3 évad (szóval nem volt ,,Das Ende'' a végén!) alatt 52 rész került ki!
'95-től '99-ig!
elwood:
Szerintem a Prime eredetileg a név része volt, és nem titulus. Részben azért is gondolom, mert az angol képregényben többször "commander Optimus Prime"-ként azaz "Optimus Prime parancsnokként" utalnak a "fővezérre". A koncepció aztán a mozifilmmel átalakult, ekkor jelent meg a mátrix, a Prime pedig átalakult a horodzó titulusává. Később Furmannál a Mátrix már nem az Autobot vezetők felhalmozott bölcsességét rejtette, hanem a teremtő erő, Primusz lényegének egy részecskéjét hordozta, így teremtve kapcsolatot az alakváltók istene és mindenkori "kibertroni helytartója" között.
Amúgy, ameddig nem olvastam utána a sorozatnak/nem néztem meg, én is azt hittem, hogy a Optimus Primal és Optimus Prime ugyanaz.
Abban igazad van, hogy Primal eredetileg egy egyszerű tudóscsoport vezetője volt, nem katonai "vezér". Mivel a Beast Wars alkotói kezdetben nem nagyon ismerték az eredeti, G1-es sorozatot (még az első évad kezdetén), feltételezem, hogy Primal náluk is első sorban inkább egyszerű név volt, és szerintem az is maradt (tudtommal nem ismerünk más "Primalt").
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése