HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Július 17., 14:41:03 ---
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Július 16., 14:42:10 ---Strongarm (Bicepsz?)
--- Idézet vége ---
Strongarmra a magyar szótár kiadja ugyan az "erőkar"-t, de az angol-angol szótár inkább azt a jelentését ismeri, hogy "erőt/erőszakot alkalmaz, azzal kényszerít" (ige), illetve "erőszakos, agresszív, bully" (melléknév). Talán inkább az előbbiből jön át, hogy miért is adták egy rendőrnőnek/kadétnak ezt a nevet, nálam ezért "Fenyítő" lett.
--- Idézet vége ---
Hmm érdekes névválasztás, mert az Energonban és az Armadában is volt egy Strongarm (vagy az utóbbi Longarm volt? Red Alert miniconja) és mindketten tudósok voltak.
elwood:
Szia, sajnos nem tudok semmit, tyrant részéről minden alkalommal fogadkozás majd hallgatás követi a megkereséseimet.
Ha bárkinek van számítógépes grafikus ismerőse szabadidejét hajlandó ilyesmire fordítani, ne tartsa titokban. Én lassan, de haladok a fordítással, a RiD/TF és az MTMTE elért az 55. számig + párhuzamosan futó minisorozatok és one-shotok. Most a Till All Are One 2. számánál vagyok, ha megvan a 4 is, utána jön a Titans Return és a Revolutions mini, majd a "Season 3." az Optimus Prime és a Lost Light 25-25 részével, a maradék Till All Are One-nal, és jó pár minivel, one-shottal, végül pedig az Unicron sorozattal.
Ha ezek végére érek, és még mindig nem adta ki őket a Fumax magyarul, akkor lesz kapacitásom beírásra.
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Július 16., 14:42:10 ---Strongarm (Bicepsz?)
--- Idézet vége ---
Strongarmra a magyar szótár kiadja ugyan az "erőkar"-t, de az angol-angol szótár inkább azt a jelentését ismeri, hogy "erőt/erőszakot alkalmaz, azzal kényszerít" (ige), illetve "erőszakos, agresszív, bully" (melléknév). Talán inkább az előbbiből jön át, hogy miért is adták egy rendőrnőnek/kadétnak ezt a nevet, nálam ezért "Fenyítő" lett.
daniel86:
Sziasztok!
Csak nagyon halkan kérdezem meg, tudom nyár van, egyebek, de várható valamikor TF frissítés? Hiányzik no...
Kibertroni Űrtigris:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Július 16., 09:21:17 ---A másik olvasata ennek, hogy nincsenek mindig vele. Hogy szívhatják a fogukat, amikor újra összefutnak és ő közli velük, hogy dolog van. Beastbox, Squawktalk, űrutazásra megyünk, mostantól pár évig a mellkasomban fogtok héderelni. Hurrá... Már épp akartuk kérni...
--- Idézet vége ---
Ez jó volt.
Nem tudom, de akkora röhögő görcsöt kaptam aminap, belenéztem a RiD15-be. (1-2. rész)
Dongó menne át az űrhídon és búcsúszóként, azt mondja Csatárnak, legyen barátnője, miközben Strongarm (Bicepsz?) magához bilincselte korábban és még eközben is rajtuk volt.
A 2. évad 1. részében Űrdongó megjegyzi, hogy Optimusz mégis csak ő a fővezér. Nem Prime-ot mondott!! Ez is eléggé felderített.
KiD:
Mondjuk ha ő össze tud menni akkorává, hogy egy ember fel tudja kapni, az már igazán semmi, hogy a 10 kazetta összemenjen akkorává, hogy elférjen benne.
A másik olvasata ennek, hogy nincsenek mindig vele. Hogy szívhatják a fogukat, amikor újra összefutnak és ő közli velük, hogy dolog van. Beastbox, Squawktalk, űrutazásra megyünk, mostantól pár évig a mellkasomban fogtok héderelni. Hurrá... Már épp akartuk kérni...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése